Simone Tempestini si Horaţiu Ionescu Cristea prezenti la Trofeul Teliu cu doua Radical SR4

La finele saptamanii, se va desfasura etapa a VI-a din Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Trofeul Teliu aduce la startul etapei un numar de 75 de concurenti, printre acestia se afla si Simone Tempestini si Horaţiu Ionescu Cristea, lista de inscrieri se regaseste la starsitul articolului.

Cei doi campioni vor lua startul la bordul a doua prototipuri Radical SR4, aduse in Romania de Scuderia Autosport Sorrento, echipa italiana care doresc sa furnizeze spectacol si a decis sa puna aceste doua prototipuri la dispozitia a doi campioni.

 

Simone este detinatorul unui titlu de campion mondial al juniorilor in WRC, acesta fiind si dublu campion national al Romaniei. Pilotul echipei Napoca Rally Academy a mai luat startul la etape de viteza in coasta, insa doar pentru antrenamente pentru etapele de raliuri.

Horaţiu Ionescu Cristea este un pilot cunoscut in campionatul de viteza in coasta, acesta fiind un pilot foarte rapid. Horatiu nu a luat startul la nici o etapa in acest sezon, iar in sezonul trecut a luat startul doar la trei etape.

Acestia vor efectua o sesiune de teste, pentru a se acomoda si obisnuii cu prototipurile, in data de 31 august 2017 pe circuitul de karting de la Targu Secuiesc.

Lista Inscrieri Trofeul Teliu

Radical SR4 este dotat cu un motor Suzuki de 1600 cmc, acesta ajungand la aproximativ 250 CP. Prototipul cantareste 500 Kg si dezvolta o viteza maxima de 240 km/h, avand si o cutie de viteze secventiala cu padele.

Recomandari pentru tine!