Trofeul Campulung Muscel 2019, lupta decisiva in Campionatul National de Viteza in Coasta

Sfarsitul lunii septembrie readuce pe traseul Leresti-Voina este deja traditionalul Trofeul Campulung la Viteza in Coasta, ajuns la cea de a opta editie! In perioada 21-22 septembrie 2019, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primariei Municipiului Campulung Muscel, al Primariei Leresti si al Consiliului Judetean Arges, organizeaza Trofeul Campulung Muscel 2019, contand ca etapa a VIII-a in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.

Dupa evenimentul de la Ranca, Trofeul Campulung se va dovedi din nou decisiv in lupta pentru clasamanetul general si la mai multe clase, in timp ce Mihai Leu, care este deja campion matematic la Categoria I, trebuie sa isi respecte statutul proaspat obtinut. Deja interesul starnit in randul echipelor este unul extrem de mare, iar organizatorii se asteapta la un numar record de piloti inscrisi la start. Asta cu atat mai mult cu cat publicul muscelean scrie istorie la capitolul prezenta, editie dupa editie.

Trofeul Campulung Muscel 2019

Trofeul Campulung Muscel la Viteza in Coasta este cea mai importanta competitie automobilistica sub egida FRAS organizata in judetul Arges in Campionatul National de Viteza in Coasta. Elita pilotajului romanesc isi va dovedi inca o data abilitatile tehnice dar si curajul pe drumul judetean Leresti-Voina, in mirifica zona turistica de la barajul Rausor. Traseul de trei kilometri este considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din calendarul campionatului.

Partenerii Trofeului Campulung Muscel 2019: Primaria Municipiului Campulung, Consiliul Judetean Arges, Primaria Comunei Leresti, Directia Pentru Tineret si Sport Arges, SILDVB, DEC Clinica Dentara, Pasteur Company powered by SIMA, Pentarom, Kokett, Magic Safe Security!
Spectacol si adrenalina la Campulung Muscel!

Proiect cofinantat din bugetul local al municipiului Campulung pe anul 2019

Noutati
Vezi mai multe