Dan Gîrtofan, încălzire pentru Iași la Trofeul Teliu

Sărbătoare pe virajele de la Trofeul Teliu. Cam aș s-ar putea rezuma weekend-ul lui Dan Gîrtofan, unul din cei mai titrați piloți în activitate. Giri a participat, în wekend, în premieră cu a sa Škoda Fabia R5, la o etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Și pentru asta a ales o rundă de casă, Trofeul Teliu, unde a profitat de vremea superbă și de traseul foarte frumos pentru „o mică dezmorțire” după vacanța de vară și înaintea penultimei etape a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2016, Raliul Iașului, stabilită pentru sfârșitul săptămânii. Și cum ultima zi de concurs de la Trofeul Teliu a coincis și cu aniversarea zilei sale de naștere, totul a mers perfect pentru dublul campion național. După o evoluție constantă, „la bătaie” cu mașinile cu multe sute de cai putere ale favoriților la titlul național, Giri a încheiat pe locul 9 la general și s-a impus la Grupa N, făcând o repetiție foarte utilă înaintea Raliului Iașului.

Mă bucur că am reușit să particip la Trofeul Teliu. A fost pentru mine prima etapă de Viteză în Coastă cu Fabia R5 și pot spune că ne-am descurcat onorabil. Am bifat o «încălzire» foarte bună în vederea Raliului Iașului, o etapă foarte importantă pentru noi în CNRD. Și cum duminică a fost ziua mea, totul s-a nimerit așa cum trebuie, să sărbătoresc împlinirea unei frumoase vârste pe o probă specială, alături de familie, colegi și prieteni. De altfel, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și care mi-au spus o vorbă frumoasă de ziua mea, dar și partenerilor care au făcut posibilă participarea mea la evenimentele auto din 2016”, a declarat Dan Gîrtofan.

Pentru Dan Gîrtofan urmează Raliul Iașului, o cursă în care „duelul” contra campionului en titre, Simone Tempestini este așteptat de toată lumea.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, LHEL România și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Recomandari pentru tine!