Trofeul Teliu aduce batalii interesante in weekend

Trofeul Teliu aduce batalii interesanta in weekendul 2-3 septembrie, contand ca si etapa a VI-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Pe lista de inscrieri se regasesc 76 de piloti care vor incanta spectatorii de pe marginea traseului.

Bulgaria duce o batalie interesanta la Teliu, prin Lyuben Kamenov si vicecampionul Bulgariei in persoana lui  Hristo Manolov. Cei doi se vor duela la bordul unor Mitsubishi Lancer  de clasa H4.

Lyuben Kamenov

O alta batalie interesanta, insa fara miza va fi intre Simone Tempestini si Horatiu Ionescu Cristea. Cei doi vor fi prezenti la start cu doua prototipuri Radical SR4 aduse in Romania de Scuderia Autosport Sorrento.  Care din cei doi credeti ca va obtine un timp mai bun? 

Batalia de la varful clasamentului general este una interesanta, liderul Paul Andronic a acumulat 72 de puncte, urmat de Lucian Radut  care se afla la doar 4 puncte de Paul. Campionul National al sezonului trecut, Bogdan Cuzma, este la 14 puncte de lider si la 10 puncte de Lucian Radut.

Clasamentul la zi a CNVC-D

Recomandari pentru tine!