Ciprian Lupu, ambasadorul tenacitatii, participa la Trofeul Rasnov powered by Total

Ciprian Lupu va lua startul la Trofeul Rasnov la bordul credinciosului Citroen C2, revizuit. Premergator acestui concurs, sportivul brasovean a participat la etapa de viteza in coasta de la Cheile Gradistei si la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total. Experienta acumulata, timpii obtinuti, dar si parcursul competitional ne arata un om motivat, determinat sa-si transforme zambetul de sub casca in rezultate cat mai bune.

In sfarsit pot sa afirm ca am o masina de curse. Am reusit sa montez o cutie de viteze cu grup scurt, blocant si volanta usoara dar si o frana de mana hidraulica. Astept cu nerabdare etapa de la Rasnov si sper sa ma acomodez cat mai repede cu noua configuratie de concurs, sa obtin un rezultat cat mai bun. La raliul desfasurat in judetele Brasov si Harghita am reusit sa am in prima zi o evolutie cu un ritm foarte bun, mult mai bun fata de anul trecut, mai ales ca am concurat pe traseele de acasa, dar in cea de a doua zi oboseala, probele noi si-au spus cuvantul si nu am reusit sa-mi impun ritmul pe care l-am dorit. Parcurgerea probei speciale „Lueta” pe drum uscat sau umed, pe slick-uri in conditiile unei ploi intense, traversarea zonelor cu „bile” m-au determinat sa nu-mi asum riscuri dar per total sunt multumit si am acumulat experienta, ne-a marturisit Ciprian Lupu.

Daca la startul acestui sezon pilotul brasovean nu avea certitudinea participarii la competitiile din calendarul sportiv, pasiunea, daruirea, exemplul sau i-au adus parteneri care-i sustin visele si performantele.

Daniel Mereuta, fondatorul Bio-Circle Surface Technology Romania, un impatimit al condusului sportiv, imediat dupa ce a aflat de ispravile primului sportiv licentiat de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv care utilizeaza un scaun rulant in competitiile auto a spus ca „musai” trebuie sa se implice si sa-l sustina.

Dintotdeauna mi-a placut sa experimentez condusul sportiv, in conditii de maxima siguranta pe circuit, iar cand l-am descoperit pe Ciprian am fost uimit si fascinat de povestea lui, de puterea pe care o are, de performantele sale in conditiile in care alte persoane s-ar fi dat batute. Din acest parteneriat, de la Ciprian, invat zi de zi ce inseamna perseverenta, determinarea si entuziasmul, a declarat Daniel Mereuta.

Initiativa, pasiunea si profesionalismul lui Ciprian Lupu sunt sustinute in Campionatul National de Viteza in Coasta 2020 si de Neculai Ciusleanu, proprietar si fondator al companiei Auto Chelu.

Sustin automobilismul sportiv de mai mult timp iar parteneriatul cu Ciprian Lupu este o confirmare a implicarii si consolidarii relatiei cu lumea motorsportului. Incurajam pasiunea si initiativa, sustinem si respectam profesionalismul. Folosim experienta acumulata pentru a aduce prin produsele si serviciile oferite satisfactie si calitate. Admir ambitia si pasiunea lui Ciprian si ii sustin curajul si determinarea, ne-a marturisit Neculai Ciusleanu.

Echipa Napoca Rally Academy continua pentru al treilea an consecutiv sa-l sustina pe singurul pilot in scaun cu rotile din Europa de Est in provocarea lui de a fi tot mai rapid atat in etapele de raliu cat si in cele de viteza in coasta. Alaturi de Ciprian Lupu sunt si partenerii traditionali Pro-X Cosmetica si Intretinere Auto, WSA Platinium Jobs si colegii sai de la Fundatia Motivation Romania iar tot incepand cu aceasta etapa va beneficia de serviciile agentiei de marketing Alina Hlipca Radovici.

In vremurile actuale nu pot decat sa fiu fericit, recunoscator si sa le multumesc celor care ma sustin. Imi doresc rezultate cat mai bune si evolutii foarte frumoase. Imi doream foarte mult in acest sezon sa particip la etapa de raliu pe macadam de la Iasi insa imi voi canaliza efortul si resursele pentru restul etapelor de viteza in coasta si la Transilvania Rally. Tuturor sportivilor le doresc multa bafta iar celor care ne urmaresc de acasa le doresc multa sanatate! Aveti grija de voi! Sa ne revedem cu bine! a mentionat Ciprian Lupu.

Noutati
Vezi mai multe