Swift Cup prezenta cu 10 echipaje pe probele legendare ale Raliului Sibiului

Dupa patru etape de asfalt, Swift Cup a facut trecerea la inceputul lunii iulie pe macadam, drumurile din judetul Bacau fiind gazda unui duel intens pentru victorie in cupa monomarca. Cu un ritm excelent si cu o revenire de zile mari, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca s-au impus in Raliul Moldovei 2021, fiind al patrulea echipaj distinct care obtine victoria in cele cinci etape Swift Cup desfasurate pana in prezent.

Paul Popa si Teodor Gabriel Gaina au incheiat cursa moldava pe locul secund, o performanta excelenta pentru cei doi sibieni, in timp ce Radu Necula si Adrian Temes au fost nevoiti sa se multumeasca cu ultima treapta a podiumului dupa ce au petrecut cateva minute blocati in noroi.

Duelurile din Swift Cup continua in acest weekend pe macadam, insa gazda cupei monomarca va fi judetul Sibiu si ale sale drumuri dure si casante din Muntii Cindrel. Cu opt probe speciale si un program atragator pentru fani, Raliul Sibiului se desfasoara in perioada 29-31 iulie pe o distanta competitiva de 112 kilometri de proba.

Cu lupte intense si spectaculoase pentru podium si victorie la fiecare cursa din 2021, Swift Cup se anunta interesanta si pe macadamul sibian, cu mai mult de cinci echipaje care isi vor dori laurii victoriei. Dintre cele zece echipaje prezente la startul Raliului Sibiului, patru au reusit victorii in cele cinci curse desfasurate in acest sezon, in timp ce oricare dintre participanti poate obtine podiumul.

Cele zece echipaje care vor lua startul in Raliul Sibiului sunt:

Radu Necula si Adrian Temes
Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca
Paul Popa si Teodor Gabriel Gaina
David Tarta si Mihai Sandu
Cristi Sugar si Marcus Andreoiu
Claudiu Albut si Radu Ursu
Artur Luca si Adrian Iliescu
Reis Suliman si Rares Badea
Andrei Gheorghiu & Bogdan Gheorghiu
Alin Nistor & Aurelian Hanea

Precum in etapele anterioare, cinci echipaje sunt favorite la victorie si in Raliul Sibiului: Radu Necula & Adrian Temes au doua reusite in 2021, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca vin dupa o victorie in Moldova, in timp ce sibienii Paul Popa si Teodor Gabriel Gaina tintesc primul loc in cupa monomarca, ceea ce ar fi o premiera pentru cei doi tineri sportivi.

In paralel, Cristi Sugar si noul sau copilot, Marcus Andreoiu, se vor acomoda in masina de curse cu dorinta unui loc fruntas, in timp ce David Tarta si Mihai Sandu isi propun o noua victorie, dupa cea din cursa de casa a pilotului, Raliul Maramuresului.

Claudiu Albut & Radu Ursu vor continua participarile rapide si cresterea ritmului in sezonul lor de debut, in timp ce Artur Luca va porni din nou alaturi de Adrian Iliescu, cel care-i este si instructor, prin furnizarea de sfaturi si informatii din postura de copilot. Dupa debutul de la Bacau, Reis Suliman va lua startul si la Sibiu alaturi de Rares Badea, unde spera sa confirme viteza si talentul de la prima cursa pe macadam a sezonului.

Swift Cup va avea parte de doua noi prezente la start in Raliul Sibiului, cu echipajul tata-fiu Gheorghiu facand schimb de locuri in masina de curse: fiul Andrei va pilota modelul Swift Sport, in timp ce Bogdan il va ajuta din postura de copilot. De asemenea, Alin Nistor isi face debutul in Campionatul National de Raliuri in cupa monomarca, urmand a-l avea in dreapta pe Aurelian Hanea.

In 2021, Swift Cup este sustinuta de partenerul principal Visma Software Romania, lider european in furnizarea de solutii software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension si Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

Recomandari pentru tine!