Transalpina Challenge 2021 aduce 83 de concurenti la start

Transalpina Challenge 2021 puncteaza ca si etapa a III-a din Campionatul National de Viteza in Coasta si este programata sa se desfasoare in weekendul 5-6 Iunie 2021 pe celebra Transalpina, tronsonul cuprins intre Novaci si statiunea Ranca.

Cei 83 de concurenti care se regasesc pe lista de inscrieri de la Transalpina Challenge 2021 vor avea de parcurs putin peste 5 km, mai exact 5025 m. Octavian Ciovica ( Radical SR8 ) se afla pe lista si spera sa isi treaca in cont o noua victorie la general, dupa reusita de la Cheile Gradistei, iar Calin Manitiu ( castigator Trofeul Rasnov ) care concureaza la bordul unui Subaru Impreza, se afla si el la startul etapei cu numarul trei din campionat.

Pe lista ii regasim si la aceasta etapa pe Mihai Leu (Ferrari 548 Challenge Evo), Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5), Alexandru Pitigoi (Porsche 911 GT3 Cup), Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 EVO), Emil Ghinea (Norma M20F).

Lucian Radut a reusit sa treaca peste accidentul de la Rasnov, in care Mitsubishi-ul sau a luat foc dupa o iesire in decor, revine la bordul modelului  Mitsubishi Lancer Evo VIII.

Dupa ce initial si-a anuntat debutul in noul sezon la Cupa Cheile Gradistei, indragitul Alex Mirea se regaseste pe lista de inscrieri de la Ranca, insa cu un model nou pentru el in CNVC, acesta face trecerea la modelul Radical SR8, dupa ce in sezoanele trecute acesta si-a facut foarte multi fanii dupa ce a alergat cu Audi, BMW.

52 de piloti vor lua startul in cadrul etapei din Campionatului National de Viteza in Coasta, iar pe lista pentru CNVC2 se regasesc 31 de concurenti, aceasta etapa contand ca si etapa a IV-a din liga secunda.

Programul etapei de pe Transalpina se poate vedea pe pagina noastra dedicata – CNVC RANCA , acolo unde puteti vedea lista completa de inscrieri, harta traseului, programul transmisiunilor live, dar si multe alte detalii ale etapei Transalpina Challenge 2021.

Recordul traseului de la Ranca ii apartine lui Emil Nestor care a reusit in 2020 sa obtina un timp de 2:29,070 sec. la bordul modelului Norma M20 FC, insa sa vedem in acest sezon care dintre pretendentii la victorie se vor apropia de acest timp, sau de ce nu, chiar dobora recordul.

Recordul fiecarui traseu din CNVC se poate vedea pe pagina dedicata acestora de pe site-ul nostru si o puteti accesa AICI.

Credit Foto: Flavius Croitoriu/ rally art.ro

Recomandari pentru tine!