Paul Andronic este Campion National la Viteza in Coasta

DSCF5814Paul Andronic devine Campion National Absolut la Viteza in Coasta dupa ce reuseste sa castige Marele Premiu al Orasului Brasov. Paul Andronic reuseste sa se impuna in fata lui Radut care devine vicecampion national.

In mansa a doua Radut se impune in fata lui Andronic, insa nu reuseste un timp foarte bun pentru a putea deveni campion national. Pe a treia pozitie s-a clasat pilotul maghiar Istvan Kavecz, acesta luand startul pentru prima data la o etapa in Romania.

1 –  Paul Andronic –  00:04:38.478

2 –  Radut Lucian – 00:04:38.906

3 – Istvan Kavecz – 00:04:48.728

Grupa A a fost castigata de Bogdan Ungureanu (Mitsubishi Lancer Evo 9), acesta adjudecandu-si titlul de campion al grupei. Alexandru Mitroi (Mitsubishi Lancer Evo 10) a castigat grupa N si si-a adjudecat titlul de campion al grupei.

In clasamentul grupei 2WD s-a impus Serban Andrei (Skoda Fabia), urmat de Bogdan Rusea (Renault Megane) pe a doua pozitie, podiumul fiind completat de Cuzma Bogdan (Renault Clio).

Grupa debutantilor a fost castigata de Raduta Elias-Julian (Renault Clio), pe a doua pozitie clasandu-se Vasilache Claudiu (Citroen Saxo), podiumul fiind competat de Andrei Georgescu (Renault Clio).

Grupa dedicata masinilor diesel la adus invingator pe Samoila Bogdan (Seat Ibiza), urmat de Minea Bogdan (Seat Ibiza), pe a treia pozitie urcand Savloschi Dragos (BMW 330).

Protagonistul categoriei ”istoricelor” a fost Gunther Graef (BMW 1602), castigand clasa I1. Costin Ganescu (Fiat X1/9) a iesit invingator al clasei I2.

 

 

 

Recomandari pentru tine!