Alex Mirea revine si e cel mai rapid in antrenamentele de la Ranca

Alex Mirea revine in CNVC si obtine cel mai bun timp in antrenamentele de la Ranca.

La bordul unui model Radical SR8, Alex Mirea a reusit sa obtina cel mai bun din mansele de antrenamente cronometrate din cadrul Transalpina Challenge 2021, etapa a III-a din Campionatul National de Viteza in Coasta 2021.

Daca in dimineata zilei de sambata s-au desfasurat primele trei manse de recunoasteri, dupa-amiaza au fost programate cele doua manse de antrenament cronometrat in care Alex Mirea reuseste sa obtina un timp de 02:37,312 sec. pe cea de-a doua mansa. Acesta nu a fost cel mai bun timp al zilei, Silviu Dumitrescu reuseste in ultima mansa de recunoasteri un timp de 02:36,906 sec. la bordul unei Ossela PA 2000 EVO, timp care il pozitioneaza in postura de favorit.

Alex Mirea

Octavian Ciovica reuseste al doilea timp in antrenamente, acesta fiind mai lent cu +0:02,596 sec. fata de Mirea care este la prima sa participare in cadrul unei etape de coasta cu un model Radical. 

Silviu Dumitrescu face doar o urcare de antrenament si reuseste sa obtina al treilea timp, fiind la +0:02,882 secunde.

Duminica sunt programate inca 4 urcari pe cei 5.025 m a traseului de pe Transalpina, doua urcari de recunoaseri, acestea fiind urmate de cele doua manse de concurs care vor fi transmise si la TV in direct pe LookSport+ la orele 13:30, respectiv orele 16:00 pe LookSport3.

Timpii de pe urcari se pot vedea aici.

Recomandari pentru tine!