Trofeul Serus aduce restrictii de trafic intre Rasnov si Poiana Brasov

Trofeul Serus aduce restrictii de circulatie intre Poiana Brasov si Rasnov in acest weekend.

Traficul rutier va fi restrictionat pe DN1E in weekendul 29-30 aprilie 2017, sectorul de drum km17 Poiana Brasov si km22 Rasnov, restrictia fiind impusa pentru desfasurarea evenimentului Trofeul Serus, prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, dar si noul campionat de viteza in coasta 2 care isi desfasoara aici primele doua etape pe acest traseu.

Restrictiile de trafic se vor aplica astfel:


– Sambata, 29 aprilie 2017 – in intervalul orar 08:00 – 20:00
– Duminica, 30 aprilie 2017 – in intervalul orar 08:00 – 20:00

 

La start se vor alinia 92 de piloti din cele doua campionate. 77 de piloti vor lua startul in Campionatul National de Viteza in Coasta, iar in CNVC2 pe lista de inscrieri se regasesc 15 concurenti. Sambata sunt programate 6 urcari, dintre care 3 dintre ele sunt manse de recunoastere. Celelalte trei urcari de sambata, sunt manse de antrenamente cronometrate.

Duminica sunt programate alte patru urcari, doua manse de recunoasteri si cele doua manse de concurs care stabilesc castigatorii claselor si castigatorul de la Trofeul Serus 2017.

In premiera in Romania, puteti vedea la aceasta etapa o Dacia unica, mai exact un Logan STCC, care va fi pilotata de pilotul echipei Yacco Racing Team Romania, Costi Stratnic.

Recomandari pentru tine!