Cupa Cheile Gradistei 2021: Victorie pentru Octavian Ciovica

Victorie pentru Octavian Ciovica la Cupa Cheile Gradistei 2021, prima etapa din CNVC, sezonul 2021.

La bordul modelului Radical SR8, Brasoveanul Octavian Ciovica reuseste sa isi adjudece prima sa victorie la general din cariera in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta. Mihai Leu termina prima etapa din CNVC pe pozitia secunda la bordul modelului Ferrari 458 Challenge Evo.

Coastel Casuneanu termina pe a treia pozitie la general aceasta etapa, fiind prezent la start cu Skoda Fabia R5, model pe care alearga si in cadrul Campionatului National de Raliuri.

octavian ciovica, Cupa Cheile Gradistei 2021
sursa foto: FB Octavian Ciovica

Prima mansa de concurs de la Gradiste a fost adjudecata de Ciovica, parcurgand traseul in lungime de 3.3 km in 1:51,612 secunde, fiind urmat de Mihai care termina cu o intarziere de +0:01,811 secunde ( 1:53,423 ).  Cu al treilea timp se regaseste Costel Casuneanu, aflandu-se la +0:02,065 secunde in spatele liderului, reusind un ritm de 1:53,677.

Mansa a doua de concurs a fost adjudecata de Mihai Leu, care recupereaza 3 secunde fata de prima mansa si termina urcarea in 1:50,381 secunde, fiind urmat de Ciovica la doar +0:00,270 sec. in spate, pozitie care ii aduce victoria la general.

Casuneanu termina si urcarea secunda cu al treilea timp, iar la general acesta se situeaza pe pozitia a treia la general.

Abordarea mea in 2021 este foarte diferita. Sunt foarte aproape de a cuceri titlul de campion absolut si pentru asta depun foarte multa munca. Am o echipa compusa din instructor de fitness, nutritionist si psihlog. Am reusit sa slabesc 15 kg pentru acest sezon, am consolidat forta fizica si psihicul meu„, a declarat Octavian Ciovica inaintea acestei etape.

Clasamentele si Timpii de la Cupa Cheile Gradistei 2021 se pot vedea aici

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Betano este programata sa se desfasoare in perioada 15-16 Mai, etapa desfasurandu-se la Rasnov.

sursa clasament: fras.ro

 

 

Recomandari pentru tine!