Cristi Dolofan participa la cursa-spectacol din Centrul Bucurestiului

answear.ro

Dupa zece curse in Campionatul National de Raliuri, sezonul 2021 se apropie de final pentru DTO Rally Team, prin prezenta intr-o competitie spectaculoasa. Cristi Dolofan va participa in acest weekend la ultima etapa a Campionatului National de Super Rally Powered by Superbet, desfasurata sambata, 23 octombrie, in Bucuresti.

Trofeul UniCredit Leasing Powered by Audi se va desfasura pe Soseaua Kiseleff, intre Parcul Pietei Libere si Arcul de Triumf, intr-un cadru spectaculos si celebru din Capitala. Competitia programeaza patru manse de calificari pe circuit, ca mai apoi primii 12 piloti calificati sa evolueze in cele trei manse din finala, unde va fi stabilit invingatorul.

La bordul Citroen-ului C3 Rally2 de ultima generatie, Cristi Dolofan va face spectacol pentru fani in centrul Bucurestiului in acest weekend. Pilotul DTO Rally Team va concura cu aceeasi masina cu care s-a duelat cu secundele pe probele speciale de asfalt si macadam din Campionatul National de Raliuri in acest sezon.

Intr-o companie selecta, cu multi piloti rapizi la start si cu masini performante, Cristi Dolofan va reprezenta DTO Rally Team in cursa din Bucuresti, fiind pregatit pentru spectacol. La startul Trofeului UniCredit Leasing powered by Audi se vor alinia alte masini spectaculoase, precum monoposturi, modele Porsche, Ferrari, Subaru sau Audi.

DTO Rally Team va incheia sezonul 2021 in formatie completa pe probele speciale din judetul Suceava, la Raliul Bucovinei. Cristi Dolofan si Traian Pavel, Eugen Caragui alaturi de Robert Fus si echipajul Bogdan & Delia Nastase vor fi la start in ultima etapa CNR, programata in 29-30 octombrie.

In sezonul 2021, echipajele DTO Rally Team au alaturi o serie de parteneri puternici: Dolo Trans Olimp, Ion Mos, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, HidroGaz, Repsol prin Valtec Premium Lubricants si Placari Faine Grup.

Recomandari pentru tine!