Andrei Girtofan si Doru Vraja, podium la Raliul Argesului

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) au terminat pe locul 3 Raliul Argesului, cea de-a doua etapa din sezonul 2023 al CNRB. Un raliu cu „de toate” pentru cei doi echipieri ProRally Team Brasov, care au avut parte de ploaie, de soare, de alegeri inspirate sau mai inspirate ale gumelor, de fani, de adrenalina multa. Totul s-a inchheiat cu bine pentru Andrei si Doru, care au bifat primul podium si primele puncte din 2023, lucru ce le da incredere pentru etapele urmatoare.


„Raliul Argesului, unul foarte frumos, care a inceput fain, cu un numar incredibil de mare de fani la startul festiv. Apoi pe acei fani i-am regasit pe probe, incurajand si aplaudand evolutia fiecarui concurent ce le trecea calea si le multumim enorm pentru asta. Noi am inceput cam greu cursa, cu un ritm nu asa cum ne-am fi dorit, cu unele setari care nu au mers pentru probele de vineri. De altfel, setarile masinii, dar si alegerea anvelopelor potrivite au fost cele doua «batalii» dificile pe care le-am avut de dat in acest weekend. Din pacate nu prea am fost inspirati. Mai ales pe primele probe de a doua zi, cand masina nu a reactionat asa cum mi-as fi dorit. Nu am gasit acel setup care sa ne permita sa crestem si mai mult ritmul. Poate si de aceea rezultatele mai slabe pe unele dintre probe. Dar am reusit din nou sa gasim pe final un tempo care sa ne permita sa terminam pe podium, primul din acest an. Este bine ca suntem in primii 3, ca am luat puncte, ca am terminat cu bine un raliu. Mai avem insa de gasit un setup corect al masinii, care sa se plieze pe stilul meu de pilotaj si care sa ne ofere un boost de incredere pentru a mari ritmul si a ne «bate», acolo sus, la primul loc”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se bazeaza in 2023 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro – X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace si MTS Print.

Recomandari pentru tine!