Locul 3 pentru ProRally Team Brașov la Arad

O noua etapa, un nou podium pentru ProRally Team Brasov. Gruparea de la poalele Tampei a reusit sa termine pe locul 3 Raliul Aradului Kia, dupa ce toate cele 5 echipaje componente au fost intre primele trei la clasa lor. Cel mai frumos rezultat a fost obtinut insa de mezinul echipei, Andrei Girtofan (Suzuki Swfit), care, cu ajutorul lui Doru Vraja, a bifat pentru prima oara in cariera locul 3 la clasa 9. „Ma bucura faptul ca am terminat cu bine un raliu foarte dificil. Este pentru prima oara in cariera mea cand obtin trei podiumuri, dintre care cel mai pretios este acela de la clasa 9. Pe parcusul raliului masina a functionat foarte bine, iar asta ne-a dat o incredere foarte mare. La fel si colaboarea cu Doru a fost una perfecta, el dand inca o data o dovada de un profesionalism de exceptie. A fost o cursa din care am avut numai de castigat si speram sa bifam o evolutie buna si etapa viitoare”, a spus Andrei, care a ocupat si locul 3 la Cupa Suzuki, iar la debutanti a fost al doilea.

Un alt component al ProRally Team, Manu Mihalache (Mitsubishi Lancer), secondat de Janos Soos, a reusit sa obtina un loc 2 la clasa 3, in ciuda unei iesiri in decor in prima zi. „As vrea sa uit prima zi de la Raliul Aradului. Am sarit afara pe prima proba si era sa nu mai continuam cursa. Din fericire nu s-a intamplat asta si am reusit sa recuperam in mare parte timpul pierdut si sa incheiem pe locul 2 la clasa 3. Este un rezultat ok, dar se putea si mai bine”, a spus Manu.

                Tot la clasa 3 a concurat si un alt echipaj al ProRally Team Brasov, Adrian Grigore/Vlad Terzi (Mitsubishi Lancer). Adi si Vlad au prins si ei podiumul, situandu-se imediat dupa Manu Mihalache. „O cursa foarte frumoasa, pe placul nostru, unde ne simtim tot timpul perfect. Si anul acesta am inceput foarte bine, am avut un ritm foarte ok in prima zi. Din pacate, in ziua a doua tinuta de drum a masinii nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, astfel ca nu am avut o incredere prea mare in ea. Ne bucuram ca am bifat al treilea podium in tot atatea curse si speram sa o tinem tot asa”, a declarat Adrian Grigore.

Podium si pentru Jean Tatu si Eugen Rotaru (Subaru Impreza) la Arad. Cuplul sibiano-brasovean a terminat pe 3 la clasa 11, la capatul unei evolutii constante. „A fost un  raliu foarte dificil, cu o concurenta acerba. Am avut un ritm bun, colaboarea cu Eugen a fost foarte buna, iar la final ne-am bucurat de un nou rezultat important. Asteptam cu nerabdare urmatoarea etapa”, a precizat Jean Tatu.

Liderul ProRally Team Brasov, Dan Girtofan, a apreciat evolutia colegilor de echipa si rezultatele obtinute pe macadamul aradean: „Ma bucur ca toti am fost pe podium. E clar ca adversarii sunt puternici si au multe atuuri, dar am incredere in colegii mei si in dorinta lor de a obtine cele mai bune rezultate, atat pe plan individual, cat si pentru echipa. Acest loc 3 este unul pe care ni-l asumam si vom incerca sa fim si mai buni la cursele urmatoare”.

Recomandari pentru tine!