Simone Tempestini a castigat al cincilea titlu de Campion al Romaniei

 • Norbert Maior – Campion la doua roti motrice  
  La Transilvania Rally, Napoca Rally Academy a castigat si titlul la echipe 
  Bogdan Marisca pe locul 2

  Simone Tempestini este campion national absolut de raliuri, dupa victoria de la Total Transilvania Rally Powered by Ford Performance, cu o etapa inaintea incheierii acestui sezon competitional. Cel mai tanar campion de raliuri al Romaniei a castigat titlul pentru a cincea oara!

  Bogdan Marisca si Sebastian Itu au urcat pe a doua pozitie a podiumului la Transilvania Rally, in timp ce echipajul Norbert Maior – Francesca Maior au iesit si ei campioni la 2 roti motrice, cu o etapa inainte de finalul campionatului.

  Desfasurat la Cluj in acest weekend, Total Transilvania Rally Power by Ford Performance a fost a cincea si penultima etapa a Campionatului National de Raliuri BETANO 2020 si a facut parte si din doua competitii europene: Tour European Rally si European Rally Trophy.

  3 titluri pentru NRA la raliul de acasa

  Simone Tempestini: Suntem Campioni Nationali si in 2020! Evident, suntem extrem de fericiti pentru ca am reusit sa ne atingem obiectivul pe care l-am avut aici acasa, la Cluj. A fost un raliu greu si din punct de vedere emotional, insa bucuria pe care o simt acum este foarte mare, dupa ce am iesit de 5 ori in ultimii 6 ani campion absolut si de 3 ori consecutiv alaturi de Sergiu Itu. Va multumim foarte mult pentru tot sprijinul pe care ni l-ati aratat mereu!

  Bogdan Marisca: Asa cum am anticipat, a fost o cursa grea pentru ca, Clujul este un traseu foarte rapid si pe ploia care s-a abatut asupra noastra, a fost mult mai complicat. De aici si numarul de incidente din aceste zile si suntem bucurosi ca nu a fost nimic grav. Suntem multumiti, nu aveam pretentii pentru primul loc pentru ca Simone a avut alt ritm, ca de obicei. Din cauza ploii a trebuit sa mergem tare, dar cu atentie, un mix pe care este greu sa il tii sub control. Sprijinul Primariei Cluj-Napoca si al Consiliului Judetean, precum si al tuturor partenerilor, a fost esential si le multumim tuturor. Asa cum le multumim si tuturor fanilor nostri!

  Norbert Maior: A fost un raliu greu, complicat, dar iata ca suntem campioni la 2 roti motrice si asta ne bucura. A fost obiectivul nostru de la inceputul anului. Francesca s-a descurcat foarte bine si ne mentinem a treia pozitie in clasamentul general cu o etapa inainte de finalul sezonului 2020. Aici, la Cluj, am avut o lupta stransa pentru pozitia a patra, dar a iesit bine si suntem fericiti!

  Marco Tempestini: Sarcina dubla ca organizator si ca manager al echipei a fost mai grea de aceasta data! Emotiile au fost foarte mari, chiar daca am incredere nelimitata in abilitatile si calitatile lui Simone. Evident, nu era prevazut ce s-a intamplat la Iasi, dar asa se intampla in acest sport cand mergi la limita. Dar, Simome si Sergiu au demonstrat ca se poate si iata ca ne-au adus inca un titlu. Trebuie sa spun ca titlul la echipe vine la Cluj-Napoca pentru ca Bogdan a fost dedicat echipei si acest loc 2 a facut posibil sa avem suficiente puncte pentru a fi din nou, campioni. Bogdan Marisca a confirmat inca o data, ca este unul dintre cei mai rapizi piloti din Romania! In ceea ce ii priveste pe Norbert si Francesca – nu mai sunt multe de spus. Speranta noastra este ca ei sa creasca cum au facut pana acum si sa continue sa lucreze, chiar daca toata lumea ii lauda, aceste laude sa le fie un impuls, pentru ca sunt la inceput si au un drum frumos de parcurs.

  Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primaria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan.

Recomandari pentru tine!