Dominic Marcu si Tesla in actiune la Cupa Resita

Digiqole Ad

In acest weekend, Dominic Marcu si Tesla vor lua startul in Campionatul National de Viteza in Coasta – Cupa Resita. Evenimentul va avea loc pe traseul de pe Valea Domanului, o locatie legendara a coastei romanesti. Urmeaza o provocare pe un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind inscrisi 50 de piloti.

Dominic Marcu va participa pentru a doua oara in cariera cu Tesla Model 3 Performance la aceasta competitie. Inaintea evenimentului, Dominic a declarat: „Obiectivul meu este o clasare cat mai sus in ierarhia generala, cu un timp cat mai bun. Resita este un punct de atractie pentru iubitorii de motorsport din Romania si sper ca vremea sa permita fanilor sa ia parte la spectacolul nostru. Va astept in numar cat mai mare sa ne fiti alaturi! Va multumesc pentru sustinerea numeroasa”.

Dominic Marcu a demonstrat deja ca masinile electrice pot obtine rezultate remarcabile in lumea motorsportului. Cu pasiune si determinare, Dominic isi propune sa continue sa aduca in prim-plan performantele masinilor electrice.
Evenimentul promite sa fie unul plin de adrenalina si spectacol, cu numerosi iubitori de motorsport care vor fi prezenti pentru a sustine pilotii pe parcursul competitiei.


Cupa Resita este una dintre cele mai asteptate etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta si aduna pasionati ai motorsportului din intreaga tara. Dominic Marcu si Tesla vor oferi un spectacol de viteza si tehnologie, demonstrand din nou potentialul masinilor electrice in competitii de motorsport.

Pentru mai multe informatii despre participarea lui Dominic Marcu in Campionatul National de Viteza in Coasta – Cupa Resita si despre progresul echipei, puteti urmari canalele oficiale de social media ale pilotului.
Pe Dominic Marcu il puteti urmari pe site-ul www.dominicmarcu.ro sau pe social media https://www.facebook.com/dominic.marcu,
www.instagram.com/dominic_marcu,
https://www.youtube.com/@keedom1234/videos
https://www.tiktok.com/@dominic_marcu
Dominic Marcu este sustinut de E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, NetBet, BCR Leasing, Hama, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro si Plus Autotrade.

Recomandari pentru tine!