Dan Girtofan: „Vom fi prezenti la start la Raliul Argesului”

Bine oferi, bine primesti. O vorba veche romaneasca care s-a dovedit de fiecare data potrivita. Desi parea o himera participarea la prima etapa din Campionatul National de Raliuri 2020, Raliul Argesului, a devenit o certitudine. Dan Girtofan, alaturi de Tudor Marza, vor lua startul la runda inagurala a unui sezon de raliuri mai altfel. Partenerul lui Giri de la etapa de „Coasta” de la Cheile Gradistei, NetBet, a ramas impresionat de pasiunea lui pentru sportul cu motor, astfel ca a decis sa-i ofere sustinerea pentru a lua startul la Raliul Argesului.

Da. E sigur! Voi participa, alaturi de Tudor, la Raliul Argesului. Partenerul de la «coasta», NetBet, ne-a sarit in ajutor si de aceasta data si ne-a oferit posibilitatea de lua startul in etapa de la Pitesti. O veste foarte buna si surprinzatoare, primita chiar cu cateva ore inainte sa se termine perioada de inscriere. Le multumim enorm celor de la NetBet ca au ales sa ne sustina si la o etapa de raliuri. Asta inseamna ca au vazut lucruri frumoase la Cheile Gradistei si ca au ramas cu o impresie buna legat de tot ceea ce inseamna lumea motorsportului romanesc. Referitor la cursa argeseana, avem un obiectiv clar: vrem sa ne bucuram de fiecare kilometru de proba speciala, de fiecare viraj, de fiecare linie dreapta, pentru ca ne-au lipsit atat de mult. Si sa le oferim fanilor o evolutie frumoasa, de care sa fie mandri”, a spus Dan Girtofan.

Dan Girtofan si Tudor Marza sunt sustinuti la Raliul Argesului de NetBet, Ramplast dar si de partenerii traditionali, Delcar, Castrol, MHS Truks &Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!