Dan Girtofan: „Speram la un rezultat bun in Harghita”

Dan Girtofan si Tudor Marza au un nou weekend „de lucru”, de data asta in cadrul CNRD 2019. Cei doi brasoveni revin in Harghita, pentru a lua parte la editia 2019 a Raliului Perla Harghitei, etapa a patra a sezonului intern. Cu un moral foarte bun dupa evolutia din acest an, care le-a adus cinci clasari pe podium din tot atatea raliuri, Giri si Tudor vor aborda cu incredere un raliu care le-a pus multe probleme, dar le-a adus si rezultate frumoase.

Dupa o scurta sesiune de recunoasteri pe cateva dintre „specialele” raliului, Dan Girtofan a oferit cateva impresii. „Sunt aceleasi «speciale» ca si anul trecut, nimic nou. Nu pot sa zic ca am o placere deosebita sa concurez la acest raliu. Dar venim dupa un rezultat bun in Bulgaria, ritmul este unde trebuie, astfel ca avem incredere ca va fi bine. O sa ne luptam pentru un rezultat cat mai sus si care sa ne aduca puncte importante in clasamentul general”, a declarat Giri.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!