Harghita Hill Climb Challenge: Ciovica si Bogdan Duma marii castigatori

Harghita Hill Climb Challenge 2022 a contat ca si etapa a patra din Campionatul National de Viteza in Coasta 2, insa a contat si pentru concurentii din CNVC, aceasta fiind etapa de coeficient 1.

Brasoveanul Octavian Ciovica pe modelul Radical SR8 reuseste sa isi apere victoria de anul trecut, reusind sa parcurga traseul in cel mai bun timp, devansundu-l pe Alexandru Pitigoi care incheie aceasta etapa pe pozitia secunda cu modelul Porsche 911 Gt3 Cup.

Octavian Ciovica – Harghita Hill Climb Challenge 2022 | sursa foto: facebook Octavian Ciovica

 Pe modelul Peugeot 308 TCR, Cosmin Ion reuseste sa obtina cea mai buna clasare a sa din nationalul de viteaza in coasta, terminand cursa pe pozitia a treia la general.

Alexandru Pitigoi se impune in cadrul Categoriei I, acesta fiind urmat de Cosmin Ion si de bulgarul Iskren Veselinov care termina pe trei cu modelul Honda Civic. La Categoria II, Ciovica a fost cel mai rapid, urmat de Botond Szabo pe modelul Radical SR3 RS.

Bogdan Duma ( Peugeot 208 R2 ) castiga in cadrul CNVC2

Clujeanul reuseste o noua victorie si ajunge la trei consecutive in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 2, obtinand victoria atat la OPEN cat si la Categoria 1. Locul secund a fost ocupat de Erik Zsolt Fazakas pe modelul Honda Civic Type R, iar Cosmin Oprinesc termina etapa pe cea de-a treia pozitie la general la bordul modelului VW Golf IV.

Bogdan Duma – Harghita Hill Climb Challenge 2022 | sursa foto: facebook Bogdan Duma

Cupa Resita este urmatoarea etapa de viteza in coasta, fiind programata sa se desfasoare in perioada 9-10 Iulie, fiind etapa de coeficient 2.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta 2 ( coeficient 1 ) se va desfasura la Darmanesti, pe 23 Iulie, atunci cand se va desfasura Trofeul Valea Uzului.

 

 

Recomandari pentru tine!