Emil Ghinea cel mai rapid in mansele de recunoasteri de Duminica

Emil Ghinea cel mai rapid in mansele de recunoasteri de Duminica de la Rasnov.

La bordul modelului Norma M20F, Emil Ghinea reuseste sa obtina cel mai bun timp de pe mansele de recunoastere desfasurate Duminica dimineata la Trofeul Rasnov.

Daca in prima zi acesta reusea cel de-al doilea timp pe mansele de antrenamente cronometrate, astazi pe mansele de recunoasteri a reusit sa obtina cel mai bun timp, acesta fiind 1:58,526 secunde, fiind urmat de Octavian Ciovica la doar +0:00,354 sec. in spatele acestuia. Costel Casuneanu sta si el aproape cu modelul R5 de la Skoda, oprind cronometrul la +0:00,713 sec. in spatele lui Emil.

Pretendent la victorie, Silviu Dumitrescu are parte de o iesire in decor, insa sa speram ca reuseste sa isi repare masina pana la desfasurarea manselor de concurs de la Trofeul Rasnov 2021.

Credit Foto: FB Norbert Szabo

Aurelean Andronache reuseste sa obtina al patrulea timp a diminetii pe prima urcare, insa si acesta a avut parte de o iesire in decor in mansa secunda de recunoasteri, lovind partea din fata a modelului Speed Car GT 1000R.

Radut obtine al cincilea timp, fiind urmat de Calin Manitiu, Corneliu Cozma, Mihai Leu, Razvan Dragomir si de Andrei Mitrasca care incheie Top 10 a manselor de recunoasteri de duminica.

Nu uitati, incepand cu orele 13:00 se va transmite LIVE pe Looksport3 TV mansa 1 de concurs, urmata de cea de-a doua mansa de concurs la orele 15:00.

sursa: live.fras.ro

Recomandari pentru tine!