PASTEUR RACING DIVISION este gata de start!

PASTEUR RACING DIVISION este pregatita de startul sezonului 2017 a CNVC.

PASTEUR RACING DIVISION este formata din patru piloti care vor alerga in Campionatul National de Viteza in Coasta. Anul acesta ne-am reinventat cu un design unic care ne reprezinta in totalitate. Prima etapa la care echipa va lua startul este la Trofeul Serus care se va desfasura intre 29-30 Aprilie la Rasnov.

PASTEUR RACING DIVISION

In componenta echipei sunt cei trei piloti cu care v-am obisnuit in fiecare an, Ion Nicolae cu un Mitsubishi Evo 8 alaturi de care va alerga la grupa N4, Dan Prepelita la bordul unui Audi RS4 de grupa H4 si Savloschi Dragos cu BMW 330CD la grupa H4.

Echipa Pasteur Racing Division a mai atras in componenta sa anul acesta un pilot, este vorba despre Aron Andrei cu o Dacia Sandero de grupa N1 cu care va puncta la debutanti.

 

Va asteptam la prima etapa din CNVC pe 29 si 30 aprilie.

Parteneri: PasteurCaroseria DECClinicaDentara DECRadiologieDigitala , MCarbonParts TiriacAutoRulate , UniqueHome , Artemple , OlimpicCurier , DigitalAccesNetwork , DigitalAdvertising , DEFIGroup , BricoConstruct , ApicolaCostache, Malina , LCG , ConaculdepeDeal si CSBrothersMotorsport.

 

Foto: Pasteur-Racing Division

Pasteur-Racing Division Pasteur-Racing Division Pasteur-Racing Division

Noutati
Vezi mai multe