Cupa Cheile Gradistei 2021: 81 de nume se regasesc pe lista de inscrieri

Cupa Cheile Gradistei 2021 aduce la start 79 de concurenti.

Amanata cu o satamana din cauza conditilor meteo, etapa se desfasoara in acest weekend ( 17-18 Aprilie 2021 ), fiind prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Aceasta etapa este una care conteaza si pentru divizia secunda, pe lista de inscrieri regasindu-se un numar de 22 de concurenti, pe cand la prima divizie ( CNVC ) se regasesc 59 de echipaje.

Lucian Radut este un nume pe care multi dintre fanii acestui fenomen asteptau sa il revada pe listele de inscrieri ale campionatului. Acesta a revenit in campionat, insa de data aceasta, Lucian va alerga la bordul unui Fiat Uno Turbo de Clasa E2-SH-3000.

Campionatul absolut, Emil Nestor, nu se regaseste pe lista, insa la Grupa CN/E2-SC gasim cateva modele fascinante si care, credem noi, le vom vedea intr-un numar mare in acest campionat pe viitor. 

Dragos Savloschi face trecerea la Radical, alergand pe modelul Prosport Evo, la fel si Andrei Mitrasca ( Radical SR1 ), dar si Julian Elias Raduta ( Radical TR1 ) va alerga pe un Radical in acest sezon.

Lista completa de inscrieri de la Cupa Cheile Gradistei 2021 se poate vedea AICI.

Din pacate in acest sezon unele etape se vor desfasura cu restrictii impuse spectatorilor din cauza pandemiei. Astfel, cele mai spectaculoase evolutii vor putea fi urmarite doar la LookTV, partener in 2021 al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv) si prin mediul online (YouTube si Facebook).

Duminica ( 18 aprilie 2021 ) va asteptam pe pagina noastra de facebook pentru a urmarii LIVE mansele de concurs.

Recomandari pentru tine!