Dominic Marcu si Tesla vor lua startul in acest weekend la CNVC – Cupa Resita

Weekendul acesta, Dominic Marcu va fi prezent la la Resita, pentru a doua etapa de CNVC 1 de coeficient 2, pe traseul de pe Valea Domanului, o locatie legendara a coastei romanesti. Urmeaza o provocare pe un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind inscrisi 50 de piloti din 3 tari.

 Dominic participa pentru prima data in cariera cu Tesla Model 3 Performance la aceasta competitie si a doua oara pe acest traseu cu o masina electrica. Dominic abordeaza etapa cu moralul la cote inalte, dupa parcursul de la ”Transalpina Challenge”, unde s-a clasat pe locul 4 la categoria Open, la capatul unui parcurs in care masina s-a comportat impecabil.

 ”Obiectivul meu este o clasare cat mai sus in ierarhia generala, cu un timp cat mai bun. Resita este un punct de atractie pentru iubitorii de motorsport din Romania si sper ca vremea sa permita fanilor sa ia parte la spectacolul nostru. Va astept in numar cat mai mare sa ne fiti alaturi la aceasta etapa emblematica. Puteti urmari live mansele de concurs de la ora 14:00 la TV pe Prima Sport 3 si pe canalul de youtube Federatia Romana de Automobilism Sportiv” a declarat Dominic.

Pe Dominic Marcu il puteti urmari pe site-ul www.dominicmarcu.ro sau pe social media https://www.facebook.com/dominic.marcu, www.instagram.com/dominic_marcu

Participarea primei Tesla de curse din Romania nu s-ar fi putut concretiza fara ajutorul E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, Netbet, Klintensiv, Hama, Tecnet, Plus Autotrade.

 

Credite foto – arhiva personala Dominic Marcu

Recomandari pentru tine!