Dan Girtofan si Tudor Marza, „in carti” pentru primul loc si dupa Raliul Iasului

 

Dan Girtofan si Tudor Marza au mai obtinut un podium in CNRD: al zecelea consecutiv. Giri si Tudor, cei doi echipieri ai Skoda Romania Motorsport, au terminat pe locul 2 Raliul Iasului, obtinand puncte importante, cei mentin in lupta pentru titlul de campioni. Intr-o cursa cu multiple rasturnari de situatie si cu multe abandonuri, Dan si Tudor au avut o prestatie solida, constanta, care le-a permis sa ramana in aproape de liderul in clasamentul general, Valentin Porcisteanu.

„Suntem abonati la podiumuri in acest an, si nu numai. Ne bucura foarte mult acest loc doi la Iasi, pentru ca ne mentine acolo, cu sanse la obiectivul pe care l-am urmarit inca de la debutul sezonului. A fost un raliu foarte complicat, cu probe frumoase, dar si selective. Unele aveau o configuratie de te «imbiau» sa mergi la limita, astfel ca era de ajuns doar un moment de neatentie pentru a avea probleme. Au fost multi colegi care au abandonat, astfel ca am cautat un ritm care sa nu ne expuna unei iesiri premature din cursa, dar si care sa ne ofere sanse la un loc in top. Masina a functionat perfect, la fel si colaborarea cu Tudor, echipa tehnica din nou la inaltime, astfel ca nu putem fi decat multumiti. Asteptam cu nerabdare rundele urmatoare”, a declarat Dan Girtofan.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Recomandari pentru tine!