Update: Simone Tempestini si Sergiu Itu lideri dupa prima zi de la Raliul Clujului 2024

Echipajul Napoca Rally Academy format din Simone Tempestini si Sergiu Itu, lideri dupa prima zi de la Raliul Clujului 2024. Cei doi au reusit sa domine pana in acest moment raliul, adjudecandu-si toate cele 6 probe speciale desfasurate in prima zi, avand un avans consistent fata de locul secund, mai exact 1 minut si 15,5 secunde, loc ocupat de bulgarii Martin Surilov si de copilotul sau Zdravko Zdravkov pe un model Citroen C3 Rally2.

Pozitia a III-a la finalul zilei de vineri i-a revenit brasoveanului Andrei Girtofan, care se afla la 1 minut si 34,2 secunde in spatele clujenilor de la NRA, acesta fiind secondat de experimentatul Doru Vraja, cei doi alergand la bordul modelului Skoda Fabia Rally 2 a echipei Pro Rally Team Brasov.

Bogdan Marisca a revenit pe probele speciale clujene, astfel ca il vedem la bordul unui model Skoda Fabia Rally2 Evo, model pe care va alerga Simone si Sergiu in restul sezonului care se va desfasura pe macadam, Bogdan facand echipa cu Sebastian Itu, tatal lui Sergiu, cei doi terminand ziua pe pozitia a patra, urmati de un alt echipaj NRA, format din fratii Norbert si Francesca Maior ( Ford Fiesta Rally3 Evo ) pe cinci.

Sursa foto: Balázs Attila – RallyPhoto Hunters

UPDATE – In urma unei penalizari primite de Eliott Delecour pe proba de noapte ( PS6 ), in cadrul Doua Roti Motrice fata ( 2FWD ), lideri provizorii dupa ziua de vineri sunt Sebastian Scirlet si Victor Supuran la bordul unui model  Peugeot 208 Rally4, urmati de echipajul Sandrin TOMMASO si Alberto MARCON, cei doi alergand pe un model Peugeot 208 R2 pe locul secund. Pe pozitia a treia a venit echipajul format din Andrei GHEORGHIU/Andrei Zbigniew BREZOSZ, cei doi alergand pe un model Opel Corsa Rally 4.

Acelasi echipaj francez format din Sandrin TOMMASO si Alberto MARCON ocupa prima treapta a podiumului si la DEBUTANTI, fiind urmat de Eliott DELECOUR si Priscille DELECOUR  si de Vasile Mircea ILE alaturi de Tudor MARZA pe pozitia a treia. Sebastian Scirlet se afla pe prima treapta si la Juniori, insa pozitia secunda ii revine lui Sandrin TOMMASO care se afla la 15,1 secunde de lider, urmat apoi de Andrei GHEORGHIU pe ultima treapta a podiumului.

Mihnea si Natalie Hanea ocupa prima pozitia provizorie la Swift Cup, avand un avans linistitor de peste 2 minute in fata familiei RESIGA (  Emanuel si Denisa). La peste 5 minute intarziere, se afla echipajul format din Eduard CRINTOIU si Adrian Serban PADURE.

Daniel MILITON alaturi de Bogdan GIOL sunt lideri la Cupa Dacia, urmati de echipajul format din Ioan ACRISTEI si Patricia HRINCA.

In cadrul cupei 208 R2, Sandrin TOMMASO si Alberto MARCON reusesc sa ocupe prima pozitie, urmati la jumatate de minut de Vlad Cosma si Carmen Poenaru, iar Marius Sincraianu si Cosmin-Dumitru DIAC incheie ziua de sambata pe pozitia a treia in cadrul cupei monomarca.

Sursa foto: Balázs Attila – RallyPhoto Hunters

Vali Porcisteanu si Dan Dobre ( Mitsubishi Lancer Evo 9 ) sunt lideri la RC2N, iar la peste 1 minut se regaseste Bogdan Talasman si Vlad Colceriu la bordul modelului Mitsubishi Lancer Evo 10. Pozitia a treia i-a revenit echipajului Claudiu ERHAN/Mihai SANDU, cei doi concurand cu modelul Mitsubishi Lancer Evo 9.

In cadrul Rally Start ( Rally2 ), Flaviu Aurelian STANCIU si Andreea Mihaela STAN sunt lideri ai raliului dupa cele 6 probe desfasurate in prima zi la Raliul Clujului 2024 pe un model Smart Forfour, cei doi fiind urmati de echipajul Lorand LASZLO/Hunor SIPOS ( VW Polo ), iar Georgel BOLOS si Mihai FILIP termina ziua pe pozitia a treia.

Ziua secunda a raliului are programate alte 4 probe speciale, doua treceri pe Drumul Generalului, o trecere pe Stolina, iar la finalul zilei, echipajele fac deplasarea spre oras pentru SuperSpeciala CREIC. Nu uitati, Duminica sunt transmise LIVE 3 probe speciale, ambele treceri pe Drumul Generalului, dar si superspeciala raliului, toate trei putand fi vizonate pe pagina noastra dedicata raliului – Raliul Clujului 2024

Recomandari pentru tine!