Uneori castigi, uneori inveti! Vroom Vroom Vlog la Transilvania Rally 2020

La finalul saptamanii trecute, la Cluj Napoca a avut loc Transilvania Rally 2020, un eveniment ce a adus la start un numar de 85 de piloti, printre care si echipajul Vroom Vroom Vlog – Mihai Beldie / Severina Beldie, la bordul unui Peugeot 106 pregatit in garajele HTag Motorsport!

A fost un raliu ce m-a facut sa ma reindragostesc de motorsport, plin de provocari, total in afara zonei mele de comfort. Toate probele au fost in coborare, masina a fost cu tractiune fata, a plouat, traseu a fost murdar si dictarea, de altfel fara greseli a Severinei, dar fara incredere in partea mea ca am notat totul corect, au fost elementele ce au transformat acest eveniment intr-un eveniment de reactivare a ritmului de cursa pe care se pare ca l-am cam pierdut! 

Nu am crezut ca o sa spun vreodata asta, dar la acest raliu, cel mai mare hop a fost sa imi infrang experienta, experienta ce de aceasta data m-a incurcat! Tot ce stiam eu de la Viteza in Coasta la bordul unei masini cu propulsie a trebuit sa uit. De fapt, incerc sa uit pentru ca ritmul de pe probele speciale imi spune clar ca am mult de munca, dar sunt un sportiv ce adora provocarile, asa ca incepem treaba pentru sezonul 2021!

Incepand cu acest raliu, alaturi de noi avem si un partener nou ce ne-a oferit toata increderea – Conna Tony, un partener a carui activitate este servisarea de utilaje de orice fel, iar datorita lor am putut fi la start cu o masina de curse in adevaratul sens al cuvantului, intr-o echipa ce imi da incredere ca foarte curand o sa ne castigam ritmul necesar pentru a ne implica in lupta pentru pozitiile fruntase!

Sunt foarte incantat de faptul ca intreaga poveste cu emotii si aventuri am surprins-o intr-un material video ce sunt sigur ca o sa placa oricarui iubitor de automobilism sportiv si nu numai! Asadar, va urez vizionare placuta si ramaneti aproape pentru ca o sa aducem noutati!, a declarat Mihai Beldie la finalul Transilvania Rally 2020

Sunt extrem de recunoscătoare ca am reușit sa iau startul în dreapta soțului meu la un raliu ce sincer pot sa spun ca a fost cel mai complex raliu la care am participat vreodata! Doar zapada a lipsit pentru a avea parte de toate condițiile. Chiar daca a fost greu sa ne adaptam la masina, a fost o experienta incredibila ce imi doresc sa se repete cat mai curând. Am simțit pentru prima data ce inseamna cu adevărat sa mergi la raliu cu o masina de curse adevarata, anvelope noi, echipa de service pregătită impecabil si nu in ultimul rand, sponsori ce cred cu adevărat in potentialul nostru si in ce putem oferi și comunica. De abia aștept sa revin la start in dreapta lui Mihai, de ce nu intr-un material de concurs mult mai performant, ne-a spus Severina Beldie la finalul evenimentului.

ntreaga poveste a echipajului o gasiti in vlogul dedicat acestui eveniment pe canalul de YouTube Vroom Vroom Vlog aici

Echipajul Mihai Beldie / Severina Beldie au fost sustinuti la evenimentul desfasurat la Cluj de catre Conna Tony, Total Romania, Cineplexx si VDC Development. Urmatorul eveniment la care vor fi la start va avea loc la Brasov – “Trofeul Poiana Brasov powered by Total”. 

Ne vedem la Brasov!

Recomandari pentru tine!