Simone Tempestini a reprezentat Romania la primul raliu din acest an din Campionatul European de Raliuri

Simone a obtinut locul 2 in clasamentul ERC 1 Junior si locul 5 in clasamentul general la Rally di Roma Capitale, primul raliu din acest an din Campionatul European de Raliuri (ERC). Desfasurat in conditii de siguranta sporite si cu multe restrictii referitoare la spectatori, raliul de la Roma a avut loc sambata si duminica pe asfalt, pe o distanta de 813 kilometri, din care 197,8 kilometri de probe speciale. Raliul a reunit 98 de echipaje din peste 20 de tari, echipaje care au concurat in mai multe categorii – FIA ERC, FIA ERC 1 Junior, FIA ERC 3, Cupa Abarth si Campionatul Italian de Raliuri. Castigatorul raliului este rusul Alexey Lukyanuk. 

Simone Tempestini: Este prima participare la un raliu international in acest sezon si ma bucur ca am reprezentat Romania in Campionatul European de Raliuri. Au fost 2 zile foarte intense, cu schimbari de ritm si ups and downs, dar, in final, pot spune ca ne-am acomodat mai bine cu noua masina din acest an si ca batalia pe secunde cu concurenti foarte puternici este foarte stimulanta pentru mine.

Marco Tempestini, manager NRA: Se pare ca locul 5 este “locul nostru” la Roma, dar suntem fericiti de cum s-a descurcat Simone! Locul 2 la ERC 1 Junior este foarte bun pentru cum s-a realizat participarea la Roma, pe ultima suta de metri si pentru numarul mare de concurenti de valoare mondiala. Speram sa reusim sa adunam bugetul necesar pentru restul etapelor din Campionatul European, suntem in contact cu partenerii nostri si speram sa fie, ca de obicei, langa noi. In rest, Simone pas dupa pas se imprieteneste cu Skoda si urmatoarele 2 etape ar trebui sa fie pe macadam, asa ca suntem optimisti.

Partenerii lui Simone Tempestini in acest sezon sunt Banca Transilvania, OMV, Vodafone, DeLonghi, Europa FM si Leaseplan.

Recomandari pentru tine!