Raliul Argesului 2023 – Transmisiune LIVE

Digiqole Ad

Raliul Argesului este a doua etapa din Campionatul National de Raliuri si se desfasoara in acest weekend, 26-27 Mai 2023, avand la start peste 80 de echipaje.

Dupa cum bine stim, fiecare etapa din campionat se bucura de transmiterea live a probelor speciale. Raliul Argesului nu face rabat de la aceasta regula, astfel ca se va bucura de transmiterea a sase probe speciale, dar si sesiunea de teste ( shakedown ).

Ziua de vineri are programate patru transmisiuni in direct. Chiar in dimineata zilei, shakedown-ul se poate vedea incepand cu orele 08:00, urmat apoi de trecerile de pe Godeni ( PS1 Godeni si PS2 Godeni 2 ). Prima zi a raliului se va incheia cu SuperSpeciala din Pitesti de la orele 21:00.

Sambata, fanii motorsportului pot viziona trecerile de pe Lacul Vidraru, adica PS6 si PS8, iar ziua se incheie ca si ziua precedenta, cu SuperSpeciala din Pitesti.

Click/Apasa pe poza de mai jos pentru a vedea TRANSMISIUNEA LIVE


Lista de inscrieri, Harta Interactiva, programul raliului, dar si alte informatii utile se pot vedea pe pagina noastra dedicata acestei etape -> Raliul Argesului

Recomandari pentru tine!