Raliul Argesului: Simone Tempestini lider dupa prima zi

Dupa o prima zi cu probe interesante, Simone este liderul provizoriu de la Raliul Argesului 2019, prima etapa din campionatul national de raliuri. Acesta a reusit sa se impuna inca de pe prima proba speciale, urmat de Vali Porcisteanu si de Sebastian Barbu.

Prima proba a fost intrerupta dupa iesirea in decor a echipajului Titi Aur/Silviu Morar intr-un viraj de dreapta, fiind nevoie de interventia ambulantei. Silviu a acuzat dureri la spate, dupa ce Skoda Fabia R5, cu care acestia participa a lovit un mal de pamant. 

Pe cea de-a doua proba, acelasi protagonist reuseste sa mai adauge 4.2 sec. fata de Vali care termina pe pozitia secunda, insa de aceasta data acesta fiind urmat de Dan Girtofan.

Dupa primele doua probe, Simone avea un avans de 9.4 sec. fata de locul secund si de 19.4 sec. fata de ocupantul pozitiei a III-a, ocupat de Sebastian Barbu.

Superspeciala care s-a organizat in Pitesti, a fost adjudecata de acelasi Simone, care se impune si mai adauga inca 14.6 sec. la ecart. Vali termina cu al doilea timp, urmat de Giri.

La finalul primei zile, campionul junior wrc, Simone Tempestini, incheie ziua cu un avans de 24 sec. fata de pilotul DTO Rally Team si la 37.3 sec fata se Sebastian Barbu. 

Dan Girtofan ocupa pozitia a IV-a, fiind la 39.4 sec. fata de lider, urmat de Bogdan Nastase. 

Clasament general provoriu Raliul Argesului 2019 dupa ziua 1

Ziua secunda, are programate inca 4 probe speciale, insa concurentii se vor muta pe celebrul Transfagarasan. 

Subiecte asemanatoare:

Noutati
Vezi mai multe