Sebastian Barbu si Bogdan Iancu vor lua startul si in Raliul Argesului

Sezonul 2022 din Campionatul National de Raliuri Betano continua pentru Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, copilotul sau, cu Raliul Argesului. Echipajul sibian va lua sartul in acest weekend cu un model Skoda Fabia Rally2, iar obiectivul este sa termine pe podium.

9 probe speciale cu o lungime de 130,5 kilometri. Asta urmeaza in Raliul Argesului, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Betano, pentru Sebastian Barbu si Bogdan Iancu in acest weekend, la cea de-a doua participare din acest sezon in competitia interna.

Dupa absenta de la Raliul Maramuresului, etapa care s-a suprapus cu Rally of Nations Guanajuato din Mexic, si locul secund din Raliul Harghitei, Sebastian Barbu si Iancu Bogdan au urcat pe locul patru in clasamentul general din Campionatul National de Raliuri Betano cu un total de 32 de puncte.

Chiar daca participarea la aceasta etapa a fost confirmata in ultimul moment, echipajul sibian este pregatit sa continue lupta pentru puncte si pe specialele de asfalt din Raliul Argesului.

Stim ca Raliul Argesului va fi o etapa dificila avand in vedere ritmul colegilor nostri si lungimea raliului. Dupa problemele tehnice de la Harghita, masina a trecut printr-o revizie completa si sper ca nu vom mai avea surprize. Imi ramane doar sa le multumesc lui Stefano si Alex pentru masina si tuturor celor care ne sustin si sper sa vedem cat mai multi fani pe probele speciale”, a spus Sebastian Barbu, inaintea startului in etapa a a treia din Campionatul National de Raliuri Betano.

Raliul Argesului are un coeficient de 1,2 si este prima etapa din acest sezon, din totalul celor patru, cu acest coeficient. Raliul va incepe vineri, 20 mai, cu startul festiv programat in Piata Primariei, incepand de la ora 19:30. Sambata, 21 mai, sunt programate specialele Vidraru, Transfagarasan, Piscul Negru, Lacul Vidraru si super speciala din jurul stadionului din Pitesti. Duminica, 21 mai, in ultima zi a raliului sunt programate doua treceri pe probele Godeni si Mateiasi, aceasta din urma fiind si Power Stage, la ultima trecere. Cele 9 probe speciale au o lungime totala de 130,5 kilometri.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: Gorgandin, EGLO Romania, Naceleup.ro, Yiippi Mango Energy Drink, Geometrica Architects, P1, Mindsoft si Foerch Romania.

Recomandari pentru tine!