Sebastian Barbu si Bogdan Iancu castiga prima etapa din 2023, Harghita Rally

Digiqole Ad
Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au reusit sa isi treaca in cont prima lor victorie din acest sezon din Campionatul National de Raliuri, odata cu terminarea Raliului Harghitei 2023.
 
Sebi si Bigdan au fost lideri incepand cu prima proba speciala a raliului, avand un duel superb cu Simone si Sergiu care sunt loviti de ghinion pe ultima proba a raliului, PS12- Lueta 3 Power Stage, dupa ce au fost nevoiti sa abandoneze de pe locul secund din cauza unei probleme tehnice la modelul Porsche 997 RGT.
 
Simone nu a fost singurul lovit de ghinion, Andrei Girtofan si Doru Vraja se afla pe pozitia a patra pe PS11, insa a avut parte de o pana, astfel pe locul secund s-a clasat echipajul de la Napoca Rally Academy, format din Bogdan Marisca si Sebastian Itu care au sarbatorit 30 de ani de la primul start.
 
Ultima treapta a podiumului general a fost ocupat de bulgarul de Ignat Isaev si Alexander Spirov pe un model Skoda Fabia R5.
 
sursa foto: : Facebook Sebastian Barbu

Norbert si Francesca Maior reuseste sa ocupe pozitia a patra la general cu al sau model Peugeot 208 Rally4 de clasa RC4, reusind sa se impuna la 2 roti motrice fata si la RC4.

Mihai Manole si Marc Banca au terminat Raliul Harghitei pe pozitia a cincea la bordul modelului Skoda Fabia Rally2 Evo.

In cadrul grupei 2FWD ( 2 roti motrice fata ), fratii Maior au reusit sa isi treaca in cont victoria in fata lui Cristi Sugar si Vlad Colceriu, care au terminat pozitia secunda pe un model 208R2. Cele doua echipaje au fost urmate de Jean Tatu jr. care a fost secondat de Gabriel Lazarz cei doi alergand pe modelul Peugeot 208 Rally4.

Cristi Sugar/Vlad Colceriu s-au impus in clasamentul destinat juniorilor la Raliul Harghitei, timisoreanul a fost urmat de Jean Tatu jr./Gabriel Lazar si de Victor Supuran si Mihai Supuran, fiind un podium integral de modele Peugeot 208.

In cadrul Campionatului National de Raliuri de Asfalt, castigator a fost acelasi Sebastian Barbu, insa pe locul secund a venit Mihai Manole, iar pe cea de-a treia pozitie a venit bulgarul Miroslav Angelov.

Acum sa aruncam o scurta privire si in cupele monomarca din Campionatul National de Raliuri Betano. 

In cadrul Clio Rally5 Challenge, Sebastian Scirlet a reusit sa obtina victoria dupa cele 12 probe speciale, acesta a fost urmat pe locul secund de Andrei Gheorghiu si de timisoreanul Mircea Samuil.

Matei Ghiban s-a impus fara probleme in cadrul Cupei Dacia, urmat la peste 4 minute diferenta de Lucian Pop si la aproape 10 minute de Alexandru Herscovici.

Cristi Sugar reuseste sa castige 208R2Cup in fata lui Victor Supuran.

Alexandru Cazacu reuseste  victorie la Swift Cup, avand o diferenta de 27,8 secunde fata de locul secund ocupat de Eduard Crintoiu. Pozitia a treia in cadrul cupei a fost ocupata de Mircea Crisan.

Rezultate si clasamente : www.ewrc-results.com

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri si Trofeul Rally2 va fi Raliul Argesului, care va avea loc in perioada 27-28 Mai.
 

Recomandari pentru tine!