Simone Tempestini lider dupa prima zi de la Sibiu

O prima zi interesanta a fost la Sibiu, zi in care concurentii au avut de parcurs trei probe speciale, iar Simone Tempestini este lider la general, la finalul primei zile de la Raliul Sibiului 2021.

Doua victorii de proba speciala a avut echipajul NRA, Simone Tempestini si Sergiu Itu, ambele treceri pe Cheile Cibinului au fost adjudecate de Tempestini jr., acesta fiind urmat de Sebastian Barbu, care face rocada cu Simo pe PS3, Santa Noapte, pe care reuseste sa o castige la numai 00:00,4 secunde in fata liderului.

Astfel ca, dupa parcurgerea probelor speciale de vineri, Simone este lider la general cu un avans de +00:14,7 sec. in fata localnicului Sebastian Barbu ( Skoda Fabia R5 ). Pe pozitia a treia la general, il regasim pe Adrian Raspopa, care incheie prima zi cu un handicap de +00:53,3 sec. in spatele echipajului de la Napoca Rally Academy.

sursa: live.fras.ro

Norbert Maior este lider la Doua Roti Motrice cu al sau model CITROEN DSR R3 MAX, fiind urmat de Marius Sincraianu care ” alearga ” cu modelul PEUGEOT 208 R2. Cea de-a treia pozitie ii revine echipajului din Ungaria, BARDOCZY ADAM/GONDOS PETER, care este prezent la Sibiu tot pe un 208 R2.

La Cupa Dacia conduce Victor Supuran, care dupa cele trei probe de vineri are un avans de aproape 40 de secunde in fata lui Dragos Popa. Cea de-a treia pozitie ii revine lui ROLAND CSATO care e la +01:41,0 secunde in spatele liderului de la cupa monomarca.

Swift Cup este condusa de Radu Necula care se dueleaza cu Paul Popa pe probele de la Sibiu, acesta avand un avans de 21 de secunde in fata lui Radu,. Radu duce lupte si cu Bogdan Talasman, care incheie prima zi cu un handicap de 34 de secunde dupa cei aproape 30 de km de speciale.

Timpii probelor cat si clasamentele de vineri se pot vedea aici.

Ziua secunda de la Raliul Sibiului 2021 programeaza alte 5 speciale, cate doua treceri pe Rasinari si alte doua pe Santa, urmand ca la finalul raliului, echipajele se vor duela in paralel, cate doua echipaje, pe ultima proba speciala, cea de la circuitul de slalom paralel din Sibiu.

Programul, harta probelor speciale, transmisiunile live cat si alte informatii puteti gasii pe pagina noastra dedicata etapei – Raliul Sibiului 2021

sursa foto: FB Simone Tempestini 

 credit foto: ( fotograf necunoscut )

Recomandari pentru tine!