Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au terminat pe locul secund in Raliul Argesului

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au obtinut cel de-al treilea podium consecutiv in acest sezon din Campionatul National de Raliui Betano. Dupa clasarea pe locul 2 in Raliul Argesului, etapa a cincea din 2021, Sebastian Barbu a urcat pe pe locul secund in clasamentul general cu 110,20 de puncte.

Vremea a fost principala provocare pentru echipajul sibian Sebastian Barbu si Bogdan Iancu atat in Raliul Brasovului, cat si in Raliul Maramuresului. Si nici la Raliul Argesului cei doi nu au scapat de ploaie.

Din pacate prognoza meteo din aceasta perioada nu ne este favorabila nici in Raliul Argesului. Se anunta din nou ploi, dar sper ca de data aceasta sa nu mai facem greseli atunci cand alegem pneurile”, a spus Sebastian Barbu, dupa shakedown-ul de dinaintea startului.

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au avut un inceput bun si chiar daca prima zi a fost marcata de ploaie, echipajul sibian a reusit sa termine fiecare proba din prima zi in top 3, iar la final au ajuns in parcul de service pe pozitia a doua.

A fost o lupta interesanta ssi ma bucur ca am reusit sa tin pasul cu adversarii nostri. Imi pare rau pentru Bogdan Marisca si asta arata inca o data cat de dificila a fost ziua de astazi. Am trecut de prima jumatate a raliului, dar trebuie sa ramanem concentrati si sa nu facem greseli sambata”, a spus Sebastian Barbu, dupa prima zi din Raliul Argesului.

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au avut o evvolutie constanta si in ziua a doua, reusind sa termine fiecare proba cu cel de-al doilea timp. Astfel, dupa locul 3 obtinut la Brasov si Maramures, cu locul secund din Raliul Argesului echipajul sibian a urcat si pe 2 la general cu un total de 110,20 de puncte.

Aceasta a fost fara indoiala cea mai buna cursa a mea de pana acum. Din nou am avut parte de o vreme foarte schimbatoare, dar de data aceasta nu am mai ales gresit anvelopele. Nu a fost un raliu usor si ma bucur ca s-a terminat cu bine . Am avut timpi competitivi pe fiecare proba si asta este ceea ce ma motiveaza si mai mult. Mii de multumiri echipei de asistenta tehnica pentru masina de concurs, partnerilor prietenilor, familiei si fanilor acestui sport minunat. Multumesc pentru incurajari si sper sa ne revedem cat mai repede pe probele speciale”, a mai adaugat Sebastian Barbu, la finalul etapei a cincea din sezonul 2021 in Campionatul National de Raliuri.

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu vor mai participa in aceest sezon la Raliul Sibiului (30-31 iulie), Raliul Iasului (3-4 septembrie) si Raliul Clujului (24-26 septembrie). Echipajul sibian este sustinut de partenerii Pavel Group, Gorgandin, Jifa, Geometrica Architects, Yiippi Mango, EGLO Romania, naceleup.ro si Magnolia Residence Sibiu!

Recomandari pentru tine!