Vali Porcisteanu revine in Campionatul National de Raliuri

Vali Porcisteanu sau „Taurete” cum il stiu fanii, revine in Campionatul National de Raliuri.

Dupa o pauza destul de lunga, Vali Porcisteanu a confirmat ca revine in sezonul 2017 din Campionatul National de Raliuri la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO 9 de clasa 3, unde spera si are ca obiectiv principal castigarea clasei 3.

Vali a mai participat la cateva etape in tara, dar si internationale. Acesta a castigat titlul de campion national absolut in anul 2011 si titlul de vice-campion national in 2010 si 2012. 

In 2013, Vali a fost premiat la etapa internationala de ERC cu trofeul Colin McRae Flat Out. Acesta a reusit sa se claseze pe pozitia a 6-a in clasamentul general FIA, fiind langa nume internationale precum Jan Kopecky, Bryan Bouffier, François Delecour, dar si alti piloti cunoscuti in motrsportul international.

Vali Porcisteanu

Porcisteanu a debutat cu o victorie in anul 2017, acesta s-a impus la Winter Rally Covasna care s-a desfasurat intre 13-15 ianuarie. Vali va participa in sezonul 2017 cu acelasi navigator cu care ne-a obisnuit sa participe.

Prima etapa din sezonul compettional 2017 se va desfasura la Brasov sub numele Tess Rally, fiind editia cu numarul 51,  iar aceasta este programata sa se desfasoare intre 30 martie si 1 aprilie.

Noutati
Vezi mai multe