Cristi Sugar/Vlad Colceriu campionii Cupei Dacia 2019

Ultima etapa din cadrul campionatului national de raliuri dunlop s-a desfasurat la Brasov. Tess Rally 48 a tras cortina peste acest sezon competitional, dar a si decis campionii Cupei Dacia si nu numai, tot aici s-a decis si campionul national absolut, acesta fiin Simone Tempestini. 

Batalia finala in cadrul cupei monomarca s-a dat intre Andrei Mitre si Cristi Sugar, iar invingator a fost echipajul timisorean care a reusit sa se impuna la ultima etapa din campionat, adjudecandu-si titlu Cupei Dacia in 2019. 

„S-a terminat primul meu sezon in Cupa Dacia, un sezon cu de toate. Cu extaz, dezamagiri, lacrimi de toate felurile, frustrari, fericire, sperante, dar ce a contat cel mai mult, puterea de a nu renunta niciodata, iar in final Titlul Cupei Dacia 2019!

Brasovul a fost un Raliu superb, probe superbe chiar daca dure pe alocuri, insa a reusit sa-si pastreze un loc special in sufletul meu, debutand la inceputul lui 2018 in Campionatul National de Raliuri aici la Brasov!
Un singur regret am avut la Brasov, inaintea ultimei probe mi-am dat seama ca urmeaza sa cuplez centurile, sa pun casca si manusile pentru ultima oara in acest sezon.

Credit foto: Flavius Croitoriu /rally art.ro

Terminam Tess Rally 2019 cu:
Locul 1 la Cupa Dacia general
Locul 2 la Juniori
Locul 2 la echipe cu DTO Rally Team

Ar fi atatia cei carora le datorez un multumesc, insa o s-o fac pe rand in diferite postari. Astazi voi incepe cu echipa care m-a adoptat chiar daca neoficial inca de anul trecut cand mergeam in CNR2. Multumesc Eugen ca mi-ai oferit acesta sansa, Dolo ca m-ai primit in echipa, Vali ca m-ai ”crescut” in sportul asta, Traian pentru coordonare si intregii echipe pentru rabdare, sfaturi, incurajari si chiar si apostrofari care intr-un final au fost foarte utile. Multumesc echipei tehnice care a avut grija de Sandel si nu in ultimul rand lui Vlad care m-a suportat in toate fazele de mai sus si familiei care m-a sustinut din toate punctele de vedere ” a precizat Cristi. 

Noutati
Vezi mai multe