Dan Gîrtofan si Tudor Marza, cu NetBet in tot sezonul 2020

Se spune ca oamenilor buni, indrazneti, care au curaj, li se intampla lucruri bune atunci cand cred in ceva. O vorba potrivita pentru Dan Girtofan, care a primit, cu cateva zile inainte de startul etapei a doua a Campionatului National de Raliuri, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total, o veste foarte buna. NetBet, partenerul de la prima runda a campionatului intern, dar si de la etapa de „Coasta” de la Cheile Gradistei, a decis sa-i ofere sustinere pentru intregul sezon de raliuri 2020.

Sunt foarte fericit si bucuros pentru acest parteneriat, cu NetBet, pentru intreg sezonul. In conditiile actuale, sa ai un partener de nadejde, pe care stii ca te poti baza, insemna enorm. Iar NetBet a dovedit ca este un astfel de partener si tin sa le multumesc enorm tuturor celor de acolo. O veste foarte buna, venita chiar inaintea raliului de casa, a declarat Dan Girtofan.

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, echipa ProRally Team Brasov s-a imbogatit cu un nou membru, mai exact o a doua Skoda Fabia R5. Pe langa activitatea de pregatire si intretinere a masinilor de curse si pentru clienti, prin achizitia acestui nou material de concurs de top suntem in masura sa oferim clientilor interesati si posibilitatea de a pilota un model R5, a mai spus Giri.

Dublul campion brasovean a prefatat si Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total, o runda inedita, ce se va desfasura intr-o configuratie foarte interesanta: Avand in vedere situatia generala si faptul ca se insista pe raliuri cu kilometri putini, eu zic ca organizatorii au gasit compromisul cel mai bun. Sigur, imi pare rau ca sunt doar 4 probe la Brasov. Ar mai fi fost frumos sa mai fi avut inca o data Poiana Brasov sau Rasnovul la vale, dar cred ca este cea mai buna solutie in contextul actual. Speram sa avem parte de un raliu frumos si sa ajungem cu bine la final.

Dan si Tudor sunt bucurosi sa le multumeasca pentru sustinere celor de la  NetBet si Ramplast, dar si de parteneriilor traditionali, Delcar, Castrol, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!