Trofeul Baia Mare – Masters aduce 25 de piloti la start

Trofeul Baia Mare – Masters aduce 25 de piloti la start

Dorinta si interventia Federatiei Romane de Automobilism Sportiv – coroborata cu sprijinul si interesul necontenit al autoritatilor locale maramuresene dau roade in cele din urma, iar competitia de pe Gutai – Trofeul Baia Mare – va avea la start 25 dintre cei mai rapizi piloti ai vitezei in coasta romanesti

Spectacolul, viteza si numele celor prezenti vor fi ingredientele unei etape de succes pe serpentinele si virajele ce serpuiesc verdele crud al drumului ce leaga Baia Mare si Baia Sprie de Maramuresul Istoric. 

Lista de inscrieri, harta, dar si alte informatii utile se pot vedea pe pagina noastra dedicata evenimentului – CNVC Baia Mare

• Lupta intensa la varful categoriei I

Liderul categoriei dedicate automobilelor cu caroserie inchisa – Alexandru „Dodo” Pitigoi – revine la start, la fel face insa si urmaritorul sau direct, Mihai Leu. Cei doi vor avea de infruntat insa un Dominic Marcu care prin victoria de la Valea Uzului devine un adversar redutabil celor dintai amintiti, precum si pe eroul local Calin Fagadar – acesta din urma fiind prim-favorit la victoria etapei sale de casa dar si de suflet. In acelasi timp, banatenii Claudiu Ciuca si Radu Benea se vor lupta pana si cu ei insisi pentru un loc pe podiumul categoriei.

• Isi va pastra Jerome France titlul de King of the Hill ? 

Este greu de preconizat daca specialistul etapelor de Super Rally va trece in fruntea categoriei II dupa etapa baimareana. Spunem asta intrucat atat Emil Ghinea cat si Octavian Ciovica sunt determinati nu doar sa-si adjudece titlul national al noii competitii, pe cat sunt motivati sa obtina prima lor victorie pe Pasul Gutai. Va fi insa curios sa-l vedem si pe bacauanul Costel Casuneanu care se intelege din ce in ce mai bine cu monopostul sau, dar si pe Dragos Savloschi, care lasa in urma Radicalul si aduce o Nova Proto NP03 la start. 

Trofeul Baia Mare – a III-a etapa a Trofeului National Masters de viteza in coasta este o competitie organizata cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Maramures. Competitia este organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv in parteneriat cu Asociatia Sportiva Club Auto Blic si se bucura de sprijinul partenerilor Primaria Municipiului Baia Mar, Primaria orasului Baia Sprie si compania Vital.

 

Partener logistic si de mobilitate: NSM Motorsport

Partener media: Prima Sport

Recomandari pentru tine!