Victorie pentru Cristi Sugar in cadrul Cupei Dacia la Raliul Argesului

Victorie in cadrul cupei monomarca Dacia pentru echipajul DTO Rally Team. Cristi Sugar reuseste sa se impuna in cadrul cupei la prima etapa din campionatul national de raliuri dunlop 2019, avandu-l in dreapta pe Vlad Colceriu. Acestia au luat startul la bordul unui model Sandero, fiind urmati de singurul echipaj feminin din campionat Cristiana Oprea / Diana Hategan.

Rusciuga iese in decor pe ultima proba speciala si pierde pozitia secunda a cupei, ghinionul vine pe un viraj de stanga in care loveste partea dreapta a Sandero-ului de un cap de pod si este nevoit sa abandoneze.

Cea de-a treia pozitie a podiumului este ocupata de Horea Alin Balea / M. Luncan, dupa abandonul mai sus mentionat.

Finalul primei zile de la Raliul Argesului l-a regasit pe Cristi Sugar in pozitia de lider, cu un avans fragil de 2,7 sec. fata de Rusciuga, iar fata de pozitia a treia avand un avans de 33,9 sec. 

In dimineata zilei secunde din Arges, pilotul echipei gazda a raliului, pierde pozitia de lider in detrimentul lui Rusciuga care reuseste sa isi adjudece PS4, insa cu un avans minim, de doar 00,1 sec. pe care il pierde pe proba urmatoare.

Odata cu adjudecarea probei cu numarul 6, Cristi Sugar / Vlad Colceriu se instaleaza din nou pe pozitia de lideri si raman acolo pana la finalul raliului, avand un avans la finalul etapei de 4 min. 29.5 sec. fata de locul secund.

sursa: fras.ro

Urmatoarea etapa din cadrul campionatului national de raliuri dunlop, va avea loc la Arad si este programata sa se desfasoare intre 24-25 mai. Raliul Aradului puncteaza ca si a doua etapa din campionat si se va desfasura pe macadam.

Noutati
Vezi mai multe