Start in sezonul competitional intern 2018 pentru Sibiu Rally Team

In weekend-ul acesta (24.03-25.03.2018) va debuta la Brasov editia 2018 a Campionatului National de Raliuri.Ca in fiecare an conditiile meteo vor juca un rol determinant in stabilirea ierarhiilor.Si cum vremea este capricioasa,probabi si ierarhiile vor fi surprinzatoare.

Sibiu Rally Team si-a definitivat programul competitional intern pe anul 2018.Vor fi prezenti sportivi in etapele de raliu,viteza pe traseu montan,karting.

O achizitie de marca pentru 2018 este cea a pilotului Razvan Trisnevschi,care va deveni „varful de lance”al echipei.

Am acceptat propunerea clubului sibian da a ma transfera avand legaturi atat sportive cat si familiale cu Sibiul.Asa cum am declarat recent vom incerca sa parcurgem un sezon complet cu obiectivul clar-podium clasa 3.La Brasov voi face echipa cu coordonatorul proiectului Dan Magos.urmand ca celelalte etape la care Dan nu va putea fi prezent sa apelez la celalti copiloti disponibili.” A declarat Razvan Trisnevschi.

Tot la prima etapa vor fi la start si ceilalti componenti ai echipei.Alexandru Giusca in calitate de copilot in cadrul Cupei Suzuki,Dragos Ghigolea in aceeasi postura pentru campionul national 2017 Rally 2 Cosmin Salistean.Cei doi vor fi la startul Rally 2 cu Dacia Logan.

Pentru sezonul competitional 2018 ne-am propus un proiect indraznet.Vom incerca sa-l sustinem pe Razvan sa atinga obiectivul propus-podium la una dintre cele mai spectaculoase clase ale CNR-clasa 3.Gabi Miclaus va fi angrenat in lupta pentru podiumul clasiei 12 cu spectaculoasa sa Dacie 1410 Sport,Calin Lazar porneste si el cu obiectiev indraznete in campionatul de viteza pe traseu montan,iar copii vor fi pe pistele de karting.Asadar avem mult de lucru inclusiv de a completa bugetele necesare pentru fiecare competitie in parte.”ne-a declarat Dan Magos-coordonatorul proiectului.

Si cum performanta fara sustinere finaciara nu se poate echipa Sibiu Rally Team multumeste partenerilor:MATEC CN TEHNIK,HERMES FORWORDS,IFM ELECTRONIC si IFM FACTORY,Primaria mun.Sibiu-Consiliul Local Sibiu,Consiliul Judetean Sibiu,Compa.

Recomandari pentru tine!