Raliul Sibiului 2019: Sebastian Barbu se impune pe teren propriu

Sebastian Barbu castiga Raliul Sibiului 2019, etapa a V-a a campionatului national de raliuri dunlop, fiind prima victorie din cariera la general pentru acesta. 

Victoria a venit chiar la el acasa, iar trecerea la modelul R5 de la Skoda i-a adus prima victorie din Campionatul National de Raliuri. Dan Girtofan termina raliul pe pozitia secunda tot cu o Skoda Fabia R5, fiind la +00:32.6 sec. fata de lider, urmat de Vali Porcisteanu cu al sau Citroen C3 R5 care termina cu un ecart de +00:41.5 sec. fata de Barbu si la +00:08.9 secunde in spatele locului secund. 

Alexandru Pitigoi termina pe a patra pozitie la general cu un super Porsche 911, urmat de Z. Juhos cu Skoda Fabia R5. 

Raliul Sibiului 2019
Foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

Cristi Sugar reuseste sa isi adjudece victoria in cadrul Cupei Dacia de la Raliul Sibiului 2019, urmat de D. Popa care termina raliul pe locul secund la +01:09,9 fata de echipajul DTO Rally Team.  Pozitia a treia a podiumului ii revine lui Andrei Mitre care termina raliul la + 01:34,3 sec. fata de lider. 

Cupa Suzuki este adjudecata de D. Budai/L. Budai, urmat de Bogdan Talasman/Andrei Mitrasca, iar podiumul este incheiat de A. Georgescu/ M. Balint.

Mihnea Muresan reuseste sa se impuna la 2FWD ( tractiune fata) cu al sau Paugeot, urmat de Adrian Teslovan la bordul unui Citroen, iar C. Szabo termina pe treapta a treia etapa de la Sibiu. 

Rezultatele fiecarei probe speciale se pot vedea accesand live.fras.ro

Clasament general Raliul Sibiului 2019

Raliul Sibiului 2019 clasament
Sursa:fras.ro

Urmatoarea etapa din cadrul campionatului national de raliuri dunlop se va desfasura in luna septembrie, la Iasi in perioada 6-7 si va conta ca si etapa a VI-a din actualul sezon. 

Recomandari pentru tine!