Stil si eleganta la Raliul Aradului KIA

Norii plumburii care pluteau amenințători deasupra Aradului nu l-au dezarmat pe Mihai Leu, organizatorul Raliului Aradului KIA. „N-am dat niciodata înapoi, n-o sa încep acum! Nu ma sperie pe mine vremea”, a spus, cu cunoscuta-i mentalitate de campion, Mihai Leu, atunci când a fost întrebat dacă nu cumva este oportună amânarea show-ului de modă marca Trends by Adina Buzatu care preceda prezentarea oficială a echipajelor prezente la ediția din acest an a competiției.

prezentare moda
Drept urmare, Adina și-a văzut de treabă și a pregătit modelele inedite, între care s-au numărat, alături de Mihai Leu, invitați speciali, între care domnul Gheorghe Falcă, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, campionul în exercițiu al CNRD, Simone Tempestini, dar și fostul campion absolut, Vali Porcișteanu. Iar la momentul stabilit conform desfășurătorului, natura a făcut o reverență în fața stilului și eleganței, ploaia amânându-și apariția. Astfel că miile de arădeni s-au putut bucura de inedita, dar spectaculoasa defilare cu ținute Trends by Adina Buzatu în care au putut fi admirate piese și accesorii de la ALBERT THURSTON, Raparo, Messagerie, BASICON, Eton Shirts, Ortigni 1930, Lords&Fools, PAUL & JOE, Sand, Daniele Fiesoli, Manymal, 40weft, SWORD 6.6.44, Bensimon, Calabrese and Ascot.
”Ineditele modele s-au descurcat excepțional. Doar sunt campioni! Dacă stăpânesc atâția cai putere, era clar că vor avea o prestație bună și pe podium. Sunt fericită că le-am nimerit impecabil măsurile. I-am mulțumit lui Dumnezeu, căci, vă jur, este un risc fabulos în condițiile în care am avut drept referințe doar câteva imagini foto. Și din auzite am reușit să le găsesc stilul și personalitatea.

Toți mi-au spus că sunt încântați, au avut o atitudine excepțională pe podium și ați văzut că și publicul a reacționat”, a declarat, zâmbitoare, la finele evenimentului, Adina Buzatu.
Momentul dedicat modei a fost urmat de prezentarea oficială a echipajelor participante la Raliul Aradului KIA. Întrecerea care se desfășoară în zilele de 13 și 14 mai reprezintă a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național Rally 2 Dunlop, competiții desfășurate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, dar și ca rundă inaugurală în Tour European Rally.

Recomandari pentru tine!