Nationalul de SuperRally ajunge la Timisoara pentru prima data

Digiqole Ad

Campionatul National de SuperRally va ajunge pentru prima data in Timisoara, adunand un numar de 30 de concurenti din toate colturile tarii, dar si din strainatate.

Etapa este programata sa se desfasoare in perioada 11-12 August 2023, avand traseul amenajat chiar in centrul municipiului, in zona Primariei Timisoara, Catedrala si Piata Iancu Huniade.

Traseul banatean va avea o lungime totala de 3,5 km, mai exact, concurentii vor avea de parcurs doua ture complete, plus tura a treia care este mai scurta.

Parcul de service va fi amplasat in parcarea Modex, startul se va afla in sensul de la Piata Iancu Huniade si  continuand cu traseul pe strada 20 Decembrie 1989, apoi virand dreapta pe Bulevardul Constantin Diaconovici Loga. Odata ajunsi in fata catedralei, concurentii vor avea un viraj brusc spre stanga pe Bulevardul Regele Ferdinand I, o zona sigura si foarte buna de privit pentru spectatori.

Traseul vireaza din nou stanga pe 20 Decembrie 1989, iar la intersectia cu Bulevardul Constantin Diaconovici Loga concurentii vor face dreapta pe bulevard, parcurgand traseul inca cateva sute de metri pana la intersectia cu strada Patriarh Miron Cristea unde la capatul strazii vor trece linia de finish.

Timisoara SuperRally 2023 va debuta vineri, 11 August 2023, atunci fiind programate verificarile administrative si tehnice, iar in zona Iulius Town, Mall Timisoara, Piata Consiliul Europei 2, va avea loc startul festiv incepand cu orele 19:30.

Sambata este ziua cea mare, concurentii prezenti au de parcurs doua manse de recunoasteri programate intre orele 09:00 si 09:30, urmate de mansele patru manse de antrenamente si doua manse de concurs care incep la orele 14:00.

Mai multe detalii despre acest eveniment se poate gasi pe pagina noastra dedicata acestei etape – Timisoara SuperRally, aici puteti gasi programul etapei, transmisiunea live, harta, dar si multe alte informatii utile.

Recomandari pentru tine!