Craiova Opel Super Rally readuce sute de cai putere in centrul orasului

Pregatirile pentru Trofeul Craiova Opel Super Rally intra pe ultima suta de metri. Sute de cai putere isi vor da intalnire pe circuitul stradal amenajat in centrul orasului. Mihai Leu promite spectacol pentru toti cei prezenti.
Editia “pilot” din 2017 a avut un impact pozitiv atat asupra publicului amator de spectacol, cat si pentru piloti si organizatori. Clubul sportiv AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, revine in Municipiul Craiova in perioada 14-15 septembrie 2018. Evenimentul motorsport reprezinta cea de-a doua etapa a Campionatului National de Super Rally, un campionat in care se intrec cei mai buni piloti din diferite discipline motorsport.

Organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al partenerului principal, Opel Romania, Trofeul Craiova Opel Super Rally va aduce la start peste 20 de concurenti si masini special modificate pentru curse. Printre participantii la eveniment se vor numara atat piloti de raliu, cat si piloti din Campionatul National de Viteza in Coasta, Drift, Slalom Paralel si multi altii. Partenerul principal, Opel Romania, si partenerul local, Opel Plusauto, au sustinut si editia pilot de anul trecut, marca germana fiind un cunoscut sustinator al sportului cu motor.

Harta Traseu Craiova Super Rally 2018

Circuitul stradal special amenajat pentru competitie va fi amplasat in zona Pasajului Universitatii, avand o lungime totala de 1.8 km. Concurentii vor lua startul in cel putin patru manse de concurs, urmand sa parcurga traseul de trei ori, lungimea totala fiind de 5.4 km. Cei mai buni piloti din cele patru manse se vor califica apoi in mansele finale, in lupta pentru podium.

ilotii sunt asteptati sa se inscrie pana marti, 11 septembrie, urmand ca vineri sa fie invitati la startul festiv. Publicul va putea obtine autografe de la echipajele preferate in Piata Mihai Viteazul, incepand cu ora 19:00. Concursul va incepe sambata, 15 septembrie, printr-o mansa de recunoasteri programata la ora 8:30. Opel Insignia GSi va deschide competitia, iar masinile din competitie vor lua startul in mansele de concurs incepand cu ora 10:00, cei mai buni piloti urcand apoi pe podium in cadrul festivitatii de premiere programata la ora 17:30. Pe toata durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel.

Programul complet al evenimentului si mai multe informatii despre competitie pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook, Campionatul National de Super Rally.

Eveniment organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova. 
Sponsor oficial Opel Romania 
Parteneri locali: Plusauto, Ascet, Caorix Tractari Auto 
Parteneri media: KissFM, CraiovaForum 
Sponsori si parteneri: Bergenbier Fara Alcool, AGR, Selgros, Muxoil

Recomandari pentru tine!