Victorie cat un titlu pentru Jerome France, la Craiova SuperRally

Jerome France (Nova Proto) s-a impus la Craiova Super Rally si are sanse mici sa mai piarda titlul national la Super Rally, al treilea consecutiv.

Podiumul etapei a 5-a a fost completat de Mihai Leu (Radical SR8) si Costel Casuneanu (Wolf GB08), in vreme ce Bogdan Duma (Radical SR3 RSX) a fost doar al 5-lea, care, si daca va invinge in ultima runda, are sanse mici sa-l mai detroneze pe France.

Campionul en-titre si liderul clasamentului Open s-a impus in ambele manse, iar timpul de 03:05,749, din mansa 2, a devenit noul record al traseului stradal din Craiova. Surpriza etapei a reprezentat-o Mihai Leu, care a reusit sa termine runda la nici 3 secunde in urma lui France.

Podiumul Open la Craiova Super Rally 2023. Foto Pixi Media

Craiova Super Rally: Jerome France castiga si e la un pas de al 3-lea titlu nationalIn urma acestor rezultate, Jerome France si-a consolidat sefia provizorie a clasamentului Open, avand 93 de puncte, urmat de Bogdan Duma, cu 75, si Costel Casuneanu, cu 58.

Astfel, pentru ultima etapa, la Bucuresti, Jerome France are nevoie de un Top 6 pentru a-si trece in palmares al 3-lea titlu consecutiv in Super Rally.

Podiumul Open la Craiova Super Rally a fost acelasi si la Categoria 1 Monoposturi. In ceea ce priveste Categoria 2 Autoturisme, Tudor Pop (Mitsubishi Lancer) i-a fost superior lui Adrian Teslovan (Ford Fiesta R5), iar Robert Barabas (Peugeot 306) a completat podiumul.

In Clasamentul GT, Radu Benea a obtinut al 3-lea succes consecutiv, cu al sau Porsche GT3 Cup, victorie care l-a propulsat pe primul loc al grupei. Timisoreanul a fost urmat de Emil Ghinea (Renault Clio RS) si Alex Schiopesc (Audi R8).

A fost runda in care echipa Hospice Casa Sperantei by Real Racing, formata din Jerome France si Didier Balcaen, a terminat pe primul loc si se poate considera campioana la echipe.

sursa: fras.ro

Recomandari pentru tine!