Jerome France, din nou campion la SuperRally

Cea de-a cincea etapa din Campionatul National de Super Rally powered by Superbet care s-a desfasurat la Bucuresti a stabilit si campionul absolut al sezonului 2022. La fel ca si in sezonul trecut, Jerome France reuseste sa isi treaca in cont un nou titlu, acesta adjudecandu-si victoria din Capitala Romaniei, astfel devenind matematic campion national.

Jerome a dominat intreaga competitie, acesta stabilind timpul de referinta al etapei, 01 minut si 44,565 secunde, fiind foarte aproape de a bate recordul stabilit de Costel Casuneanu din 2021. Dupa iesirea in decor a contracandidatului sau, Mihai Leu, a luat decizia de a nu mai lua startul in mansa secunda de concurs, situatia din clasament nu se mai putea schimba.

sursa foto: Campionatul National de Super Rally – Powered by Superbet

In sezonul 2022, Jerome reuseste un numar de patru victorii de etapa, Mangalia, Targu Mures, Deva si Bucuresti, astfel cu o etapa inaintea finalului de sezon, France are un total de 102 puncte, urmat de Costel Casuneanu, clasat al doilea la București, cu un total de 76 de puncte la general. Pe 3 in clasamentul general se afla Mihai Leu, cu 59 de puncte.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi a adunat mii de spectatori in zona dintre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere, aceasta etapa stabilind si campionii la grupe si clase, astfel ca, Casuneanu devine campion la Grupa 2 si Clasa 2B, iar Daniel Gramada este invingator la 2A.

Ultima etapa ar trebui sa aiba loc in perioada 21-22 octombrie la Timisoara, insa momentan nu este nimic confirmat din partea organizatorului.

Recomandari pentru tine!