Ciprian Ciobotaru devine din nou Campion National la Grupa A

Dupa 14 ani in care a fost prezent la majoritatea intrecerilor din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, obtinand de cele mai multe ori locurile al II-lea si al III-lea la final de sezon competitional, stelele s-au aliniat corespunzator pentru Ciprian Ciobotaru, fondatorul echipei Rally Dream Team, reusind sa devina virtual campion national al Grupei A, dupa desfasurarea a 6 din cele 9 etape programate in 2019.

Foarte bucuros, dupa al IV-lea success din 2019 la Grupa A,, Ciprian a declarant: “Parca a trecut o vesnicie de cand, in 2005, obtineam titlul de campion national la Grupa N la volanul unui Ford Escort Cosworth. Imi amintesc ca atunci am primit la Rasnov tricoul de castigator, fiind primul succes anual la acest nivel. In acest sezon am pornit foarte hotarat sa reusesc din nou. M-am bazat foarte mult pe automotivare, pe experienta care m-a invatat sa risc cu masura si sa nu gresesc si pe faptul ca, in ciuda multitudinii de participari, inca imi place si savurez la nebunie fiecare urcare la coasta.

foto: Luminosu Florin/fanrally.ro

In plus, am avut norocul ca pilotii si colegii mei: Calin Manitiu, Alex Mitroi si Tavi Ciovica, care concureaza tot pe masini integrale omologate, sa alega sa se bata intre ei la Grupa N si sa nu vina sa ma bata pe mine la Grupa A, rezultatele lor din acest an fiind in mare masura mai bune decat ale mele.

Acum as vrea sa le multumesc “SPONSORILOR” mei: Multumesc Nico si Iris ca mi-ati suportat acesta boala “perena” si fara leac. Multumesc Luci Radut ca m-ai batut la cap sa merg mai tare si ca te-ai ocupat mereu “sa am cu ce”. Multumesc Alin Troanca ca esti pentru mine exemplul prietenului care traieste pentru “VTM”. Multumesc Bogdan Ungureanu ca m-ai batut acum 2 si 3 ani si m-ai ambitionat sa continui. Multumesc celor din echipa tehnica ca s-au ocupat ca masina mea sa fie mereu gata de start. Acum ca targetul a fost atins, am simtit o oarecare melancolie venita dintr-o brusca maturizare, parca toate energiile s-au scurs prin poza aceea si eu am ramas doar cu amintirile, adevaratele trairi ascunzandu-se in locuri nestiute. Voi incerca sa imi revin, sa caut sa nu ma opresc din a zambi, din a ma bucura si din a trai cu sufletul in lumea celor care raman copii in ciuda parului care uneori, doar in lumina soarelui, prinde o sensibila tenta de “NEA“.“

Recomandari pentru tine!