Simone Tempestini castiga Tess Rally Brasov

Pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, castiga prima etapa din noul sezon a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2017.

Simone Tempestini a castigat 5 probe speciale din cele 7 de la Brasov, acesta si-a trecut in cont prima victorie din CNR 2017 in fata lui Bogdan Marisca si a lui Dan Girtofan la bordul unei Skoda Fabia R5.

Simone Tempestini - Tess Rally 2017

 

Adrian Raspopa isi adjudeca prima pozitie a podiumului la doua roti motrice fata, urmat de Adrian Teslovan la bordul unui Citroen DS3 R3T. Mihai Manole completeaza podiumul pe ultima treapta, pozitie care a castigato la bordul unui Peugeot 208 R2.

Norbert Maior castiga detasat Cupa Dacia la bordul unei Dacia Sandero, urmat de Viorel Ivan care termina Tess Rally Brasov  pe a doua pozitie la bordul unei Dacia Logan. Bogdan Talasman termina pe ultima treapta a podiumului in cupa monomarca.

Bogdan Vrabie isi adjudeca prima pozitie in Cupa Suzuki la prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, urmat indeaproape de Andrei Girtofan si de Danut Budai pe ultima treapta.

Mihnea Muresan castiga la debutanti cu o Dacia Sandero in fata lui Alexandru Gheorghe si a lui Cristian Dolofan tot pe o Dacia Logan de clasa 9.

La juniori, Norbert Maior castiga cu un avans considerabil de peste 3 minute fata de Andrei Girtofan care termina pe doi cu un Suzuki Swift. Simeon Simeonov termina pe pozitia a treia la juniori la bordul unui Hyundai i20 Coupe.

1:Simone Tempestini/Marc BancaCitroen DS3 R5  00:51:23.9
2:Bogdan Marisca/ Carmen PoenaruSkoda Fabia R5+00:00:38.2
3:Dan Girtofan/Tudor MarzaFord Fiesta R5+00:00:47.4
4:Valentin Porcisteanu/Dan DobreMitsubishi Lancer Evo IX+00:01:56.3
5:Manuel Mihalache/ Janos SoosMitsubishi Lancer Evo IX+00:02:15.7

 

Rezultatele complete le puteti regasi pe siteul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Recomandari pentru tine!