Raliul Argesului 2022- Transmisiune Live

Cea de-a treia etapa din Campionatul National de Raliuri Betano este programata sa se desfasoare in acest weekend, 20-22 Mai, avand loc pe Transfagarasan si in zona orasului Pitesti.

Raliul Argesului 2022 are in componenta sa nu mai putin de 9 probe speciale cu o lungime totala de 130,50  km, aducand la start nu mai putin de 77 de echipaje care vor infrunta celebrul Transfagarasan.

Etapa va incepe in ziua de vineri, atunci cand este programata sesiunea de shakedown, incepand cu orele 14:30 la Albota, urmand ca spre seara sa aibe loc startul festiv a raliului. Pentru ziua de sambata, organizatorii au pregatit pentru echipajele inscrise in acest raliu 5 probe speciale, urmand ca Duminica sa aiba de parcurs inca 4 probe.

Sase probe speciale pot vedea iubitorii motorsportului de la aceasta etapa in transmisie live, plus sesiunea de Shakedown ( teste ) de vineri ( 14:30 ). Sambata se pot urmarii pe canalele de social media a FRAS, dar si la TV ( PrimaSport ) doua probe speciale, PS2 Transfagarasan si PS 5 SuperSpeciala, incepand cu orele 16:25.

Patru probe speciala vor fi transmise Duminica, ambele treceri pe Godeni si Mateias vor beneficia de transmisiune live.

Programul intreg a Transmisilor Live se poate vedea pe pagina noastra dedicata etapei -> Raliul Argesului 2022

Recomandari pentru tine!