Bogdan Marisca in top 5 la finalul sezonului 2019

Sezonul 2019 a fost unul presarat cu satisfactii, dar si cu unele probleme pentru Bogdan Marisca. Pilotul Napoca Rally Academy a luat startul la sase din cele opt etape ale competitiei interne. A incheiat pe a doua treapta a podiumului la Raliul Harghitei si la Transilvania Rally, a venit pe sase la Raliul Aradului, iar la Arges, Sibiu si Iasi a abandonat. In final, locul 5 in clasamentul general al pilotilor si titlul la echipe  alaturi de Napoca Rally Academy.

„Ca echipaj am terminat mai jos decat ne-am propus in acest an. Am fost prezenti la sase etape, dintre care la doua am terminat pe locul secund, una am incheiat-o pe sase si la trei am avut abandonuri. Au fost si probleme tehnice, au fost si greseli pe care le-am facut, dar acesta este motorsportul, este un sport tehnico-aplicativ, in care si materialul de concurs, in speta masina, are sensibilitatile ei, si oricat de bine ai pregati o masina, exista riscul sa se strice. Ne bucuram in schimb ca echipa si-a atins obiectivele. Colegii mei, tinerii piloti NRA, si-au atins fiecare obiectivul, au iesit campioni la clasele lor. Astfel si-au adus, substantial, contributia la castigarea unui nou titlu la echipe, al saselea pentru noi. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si ne-au sustinut pe parcursul acestui sezon. Muncim deja la proiectele pentru anul urmator. Vom incerca sa continuam pe drumul pe care Napoca Rally Academy a pornit acum 12 ani”, a declarat Bogdan Marisca, care la finalul lunii trecute a luat startul si la etapa finala a Campionatului National de Super Rally de la Bucuresti, pe care a incheiat-o pe treapta a treia a podiumului.

bogdan marisca nra

Bogdan Marisca a pilotat in 2019 un Ford Fiesta R5 si i-a avut copiloti pe Sebastian Itu si pe Karoly Borbely.

Echipajul condus de Bogdan Marisca a fost sustinut in sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, Europa FM.

Recomandari pentru tine!