Echipajele Swift Cup infrunta Transfagarasanul la Raliul Argesului

Swift Cup isi continua al zecelea sezon din istorie in acest weekend cu un eveniment renumit in Romania pentru probele speciale care au loc pe cel mai cunoscut drum al tarii. Raliul Argesului este programat in perioada 21-22 mai pe 130 de kilometri de proba speciala pe Transfagarasan, in zona Campulung Muscel si in Pitesti.

Sectorul de drum dintre Barajul Vidraru si Cabana Capra va fi centrul motorsportului intreaga zi de sambata, cand echipajele vor concura si in fata fanilor pitesteni, la o superspeciala unica, in preajma Stadionului „Nicolae Dobrin”. Duminica, in a doua zi de concurs, pilotii si copilotii se vor deplasa in apropiere de alt oras important al judetului, Campulung Muscel, unde sunt programate patru probe pe asfalt.

Dupa doar doua etape desfasurate in cupa monomarca, principalul duel pentru titlul Swift Cup se contureaza intre doua echipaje: Paul Popa & Tudor Marza si David Tarta alaturi de Mihai Sandu, cel care revine in postura de navigator al echipajului. Duelurile la zecime de secunda vor continua si in acest weekend intre cei patru sportivi care anunta un spectacol pe cinste.

Cinci echipaje se aliniaza la startul Swift Cup in Raliul Argesului:

1. Paul Popa & Tudor Marza
2. David Tarta & Mihai Sandu
3. Andrei Gheorghiu & Andrei Brezoszki
4. Alexandru Benga & Andrei Mitrasca
5. Alin Fulga & Ciprian Solomon

Cu evolutii excelente la primele doua curse ale sezonului, tanarul Andrei Gheorghiu porneste ca favorit in clasamentul dedicat debutantilor din cupa monomarca. Dupa debutul din judetul Harghita, Alexandru Benga si Andrei Mitrasca vor continua participarile din 2022 si la Raliul Argesului, avand in plan cresterea vitezei pe probele speciale. In plus, un nou pilot isi face debutul in lumea raliurilor in Swift Cup: Alin Fulga face trecerea de la cursele de anduranta pe circuit la probele speciale de pe Transfagarasan, avandu-l in dreapta pe Ciprian Solomon.

 

In 2022, Swift Cup este sustinuta de partenerii EASY INDUSTRY si COOP NETWORK. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension si Ferodo Racing prin Motorsport Europe.
Parteneri media: RallyMax.ro si ABimages.

Recomandari pentru tine!